Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 05, 2011 21:01 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

:ryk: tak tak, juz nasz prababki wiedziały ze tyłek powinien tak pachnieć kładąc lawendę do bieliźniarki :wink: . A może to tylko na mole było ? 8)
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Nie cze 05, 2011 21:22 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

jokototo pisze::ryk: tak tak, juz nasz prababki wiedziały ze tyłek powinien tak pachnieć kładąc lawendę do bieliźniarki :wink: . A może to tylko na mole było ? 8)

A moje skubańce nie dały się przekonać do lawendowego żwirku!!! :roll: Aż Ci zazdroszczę, AaaaKotkiDwa.

Na mole była śmierdząca naftalina, lawendę stosowano do nadawania pięknego zapachu, właśnie w bieliźniarkach (tak, jak napisałaś jokototo).
Ostatnio edytowano Nie cze 05, 2011 21:26 przez vega013, łącznie edytowano 2 razy

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie cze 05, 2011 21:24 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

moje kita wchodziła do kuwety z pachnącym jak by to był jakiś zapaprany toy toy , musiałam zmienić na zwykły
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Pon cze 06, 2011 8:01 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

moje wchodzą do wszystkiego, co jest w kuwecie, bo wiedzą, że w innych miejscach nie wolno. czasem jak jest inna "konsystencja" żwirku, to najpierw są zdziwione, ale szybko się przyzwyczajają. No kiedyś był kłopot bo koło kuwety stał wielki kwiatek w doniczce, ale już tam nie stoi. A nawet jak jest w kuwecie nasyfione, to wchodzą i bez rozgrzebywania robią co trzeba, wtedy od razu wywalam wszystko z całą folią i zakładam nową.

AaaaKotkiDwa

Od: Nie sty 30, 2011 21:59

Post » Wto cze 07, 2011 18:03 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

AaaaKotkiDwa pisze:Obrazek

padłam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw cze 16, 2011 14:02 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

w innym temacie już to wklejałam, ale tu też wkleję, bo "a czemu nie".

(ps. tak, nudziło mi się)

mapka mojej okolicy z legendą:

http://img268.imageshack.us/img268/584/kolik.jpg

1. moje kotki
2. buras przystojniak amant tatuś, nie wiem skąd jest ale z tamtej strony przychodzi
3. rudy ze sznurkiem na szyi, przychodzi z tamtej strony ale nie należy do tych sąsiadów
4. czarny amant, ale z bliska go nie widziałam
5. amant brzydki buro-czarny jakby szylkret włóczęga fuj

Na czerwono dziury w ogrodzeniu, czyli takie najbardziej niebezpieczne strefy którędy koty mogą wyjść poza podwórze. Te pozostałe ulice nie są tak ruchliwe jak ta podpisana :D Ale najgorzej z działkami, jak kotki odkryją działki, to będą chciały tam łazić cały czas, bo tam jest peeeełno myszy. To właśnie stamtąd im mamusia przynosiła myszy, jak jeszcze żyła, ale ją w końcu samochód trzasnął. Wolałabym, żeby ich ten sam los nie spotkał.

AaaaKotkiDwa

Post » Wto lip 12, 2011 10:06 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Przeczytałam właśnie cały wątek. uśmiałam się z komiksów. Zaznaczam i mam nadzieję na więcej :)
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Śro lip 13, 2011 20:40 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

oj ja już prawie zapomniałam... ale może niedługo zacznę od nowa :)

no to na dobry początek głęboka refleksja burasi:

Obrazek

AaaaKotkiDwa

Post » Śro lip 13, 2011 23:57 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

No , dawaj , młoda, dawaj więcej, w końcu wakacje są :D

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lip 14, 2011 8:04 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

No właśnie, takie fajny wątek nie powinien być przerwany.
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Wto lip 19, 2011 13:05 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Musiałam dzisiaj koty odpchlić, bo już od jakiegoś czasu się drapią. Kocią kołderkę też wyprałam. I gdzieś też czytałam, że dobrze takiego kota później wyczesać. Czesałam wprawdzie kilka dni temu, bo bardzo dużo sierści zrzucają, i ja tak czeszę i czeszę, i zaczęły się wyczesywać małe białe drobinki. Czy to skóra schodzi, czy to jakieś pchelne śmieci? Jak myślicie? I w ogóle co by było najlepszego na pchły, dobrego ale taniego? (Użyłam fiprexa tym razem).

A jeszcze mam pytanko. Jakie znacie dobre i tanie sklepy internetowe zoologiczne? Zauważyłam, że kupić przez internet jest dużo taniej niż w sklepach na miejscu, a mam dość zasuwania z buta po każdy żwirek i tym podobne :)

Za odpowiedzi wstawię kotmiks ekstra :)

tylko najpierw muszę porobić zdjęcia i coś z nich sklecić...

AaaaKotkiDwa

Post » Wto lip 19, 2011 20:57 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

AaaaKotkiDwa pisze:Musiałam dzisiaj koty odpchlić, bo już od jakiegoś czasu się drapią. Kocią kołderkę też wyprałam. I gdzieś też czytałam, że dobrze takiego kota później wyczesać. Czesałam wprawdzie kilka dni temu, bo bardzo dużo sierści zrzucają, i ja tak czeszę i czeszę, i zaczęły się wyczesywać małe białe drobinki. Czy to skóra schodzi, czy to jakieś pchelne śmieci? Jak myślicie? I w ogóle co by było najlepszego na pchły, dobrego ale taniego? (Użyłam fiprexa tym razem).

A jeszcze mam pytanko. Jakie znacie dobre i tanie sklepy internetowe zoologiczne? Zauważyłam, że kupić przez internet jest dużo taniej niż w sklepach na miejscu, a mam dość zasuwania z buta po każdy żwirek i tym podobne :)

Za odpowiedzi wstawię kotmiks ekstra :)

tylko najpierw muszę porobić zdjęcia i coś z nich sklecić...

Ja robię kocie zakupy w animalii www.animalia.pl i bardzo sobie chwalę współpracę z tym sklepem. AaaaKotkiDwa, stęskniłam się za Twoimi koteckami. Proszę o fotki i ko(t)miks. Twoje ko(t)miksy są najlepsze na całym forum :piwa: Piwo oczywiście bezalkoholowe. Qrcze, kiedy Ty będziesz pełnoletnia?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto lip 19, 2011 21:12 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Ja kupuję www.swiatkarm.pl, przesyłka b. szybko, dostawa gratis przy zamówieniu powyżej 49 zł !! upust 5% po zarejestrowaniu się no i chyba najtańszy ze wszystkich sklepów .

Saraa

Od: Śro kwi 13, 2005 15:46

Post » Wto lip 19, 2011 21:19 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Dzięki za odp., rozejrzę się;)

:piwa: Piwo oczywiście bezalkoholowe. Qrcze, kiedy Ty będziesz pełnoletnia?

yyy do pełnoletności jeszcze trochę. a piwo jest fuj ;//
lepsze coś mocniejszego
chyba naprawdę muszę zainwestować w aparat, skoro te komiksy tak mi wychodzą ;)

AaaaKotkiDwa

[poprzednia][następna]