Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:KUBA73 pisze:no prosze a ja dopiero na pientnastej siem melduje ech te trasy i brak neta![]()
![]()
![]()
Witaj Kubeczku![]()
a gdzie teraz jestes?
KUBA73 pisze:trawa11 pisze:KUBA73 pisze:no prosze a ja dopiero na pientnastej siem melduje ech te trasy i brak neta![]()
![]()
![]()
Witaj Kubeczku![]()
a gdzie teraz jestes?
w karlskronie w szwecji czekam na łąjbę i właśnie się dowiedziałem że dziś będzie mocno bujało a wy tu ciągle o jedzeniu gadacie normalnie porażka![]()
![]()
Bolkowa pisze:Nie tak szybkoMój ci on
![]()
A w ogóle nie macie litości, szłam spać była 3 strona, a teraz 16. Jeszcze do domu nie dotarłam, w domu młody, kiedy ja to przeczytam![]()
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Nie tak szybkoMój ci on
![]()
A w ogóle nie macie litości, szłam spać była 3 strona, a teraz 16. Jeszcze do domu nie dotarłam, w domu młody, kiedy ja to przeczytam![]()
Czytaj Bolkowa ,czytaj, ciekawa lekturka dzisiaj
![]()
Ciastka masz
KUBA73 pisze:no biednym ci ja dzisiaj jak cholibka ale cóż mi począć tak to już mój koci cygański charakterek że kocham to co robie i znosze w pokorze tego trudy![]()
![]()
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Nie tak szybkoMój ci on
![]()
Czytaj Bolkowa ,czytaj, ciekawa lekturka dzisiaj
![]()
Ciastka masz
Przeleciałam (ale słowo) zaległe strony , na szybko. Za miłe słowa dziękuję, za myślenie o mnie i moim bigosiku również, ciastek jeszcze nie zrobiłam, bo jestem w trasie. Ale wszystko czeka, tylko rozwałkować, polepić i do pieca wsadzić. Dam znać. A co do lektur szkolnych - na półkę z nimi
trawa11 pisze:moje lektury za kanapą leżą![]()
Jak będą ciasteczka to poprosze o przepis![]()
O , kurcze, Asia mnie zabije ,mialam Jej przepis na babkę od młodej wziąść
KUBA73 pisze:trawa11 pisze:moje lektury za kanapą leżą![]()
Jak będą ciasteczka to poprosze o przepis![]()
O , kurcze, Asia mnie zabije ,mialam Jej przepis na babkę od młodej wziąść
Danusia o ciepłej mówisz jeśli tak to luzik ona jak każda kaszubka dużo kszyczy mało robi hahaha napewno cie nie zabije![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 186 gości