Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuzaneczka1 pisze:Catnaperko zawstydzasz mnieMnie tylko żal, że łodzianinek Adaś będzie musiał wytrzymać tak długą podróż pociągiem do domu
Zdrowemu kotu nie spodobałaby się taka jazda a co dopiero choremu
Kiedy człowiek źle się czuje, wszystko go drażni, więc Adaś pewnie będzie protestował. Szkoda, że nie ma możliwości przewiezienia samochodem! Na szczęście do sprawdzonego , wieloletniego opiekuna naszych ogonków jest niedaleko
![]()
Za wszystkie kciuki i życzenia dzękujemy, fotki będą na bieżąco w wątku, obiecuję!
zuzaneczka1 pisze:Za wszystkie kciuki i życzenia dzękujemy, fotki będą na bieżąco w wątku, obiecuję!
pisiokot pisze:zuzaneczka1 pisze:Za wszystkie kciuki i życzenia dzękujemy, fotki będą na bieżąco w wątku, obiecuję!
Zuzaneczko, ja myślę, że fajnie by było jakibyś założyła nowy, wspólny wątek swoich kociastych. Z największym zainteresowaniem będę czytać o Adaśku, ale chciałabym też poznać Twoje panny i czytać o ich wspólnych relacjach.
CoolCaty pisze:Adaś jest dziewczynką.
Mimo tego Pani zdecydowała się na jego adopcję.
Nie wiem kto go przyjmował do schroniska, ale dowiem się i pokażę mu jak wyglądają kocie jajka a jak coś innego![]()
Ada dostała zastrzyk na uspokojenie, żeby lepiej zniosła podróż.
Musimy się dowiedzieć, czy będzie potrzebna pomoc finansowa w sterylizacji niuni. Może porobimy jakieś bazarki, co?
CoolCaty pisze:Adaś jest dziewczynką.
Mimo tego Pani zdecydowała się na jego adopcję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 78 gości