Kocia Familia z Konca Swiata. Jest nas piętnascie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 29, 2011 12:07 Re: Kicia.Yoda z konca swiata. Snieg Sierpniowy str 14

co u Was, koty z końca świata?
Kefir
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie paź 09, 2011 22:13 Re: Kicia.Yoda z konca swiata. Snieg Sierpniowy str 14

Obrazek Obrazek Obrazek

Przyszłam się przywitać i przedstawić. Mam pół roku, na imię mi Julka.

Pozdrawiam serdecznie

Julia

Kliknij miniaturkę

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie paź 16, 2011 1:41 Re: Kicia.Yoda z konca swiata. Snieg Sierpniowy str 14

vega013 pisze:Obrazek Obrazek Obrazek

Przyszłam się przywitać i przedstawić. Mam pół roku, na imię mi Julka.

Pozdrawiam serdecznie

Julia

Kliknij miniaturkę

Witam milego goscia. Czesc Julka! Jestes bardzo ladna kicia :)

Kicia.Yoda

Od: Sob cze 05, 2010 5:16

Post » Nie paź 16, 2011 1:48 Re: Kicia.Yoda z konca swiata. Snieg Sierpniowy str 14

dagmara-olga pisze:co u Was, koty z końca świata?
Kefir

Kefirze kochany, w sumie to dobrze :) Malpa Marysia troche chorowala, dlugo ja meczylo jakies okropienstwo gardlowozatokowonosowe. Bylo niemilo, no i wiadomo musialam sie nia troche opiekowac. W miedzy czasie zepsul sie Mapie Marysi komputer, ale tak sie zepsul, ze nie mozna bylo naprawic. Ktos tam obiecal znizke na nowy notebook, nic z tego nie wyszlo, wiec Moja Ukochana Malpa zamowil Malpie Maryski tablet w hameryce. Tablet to jakas taka nowa zabawka komputeropodobna. Malpa Marysia chciala zoabczyc jak to to sie sprawuje. I chyba nie najlepiej, bo narzeka. Mnie sie tam podoba, bo jak po tym laze to sie cos sie dzieje :) Potem dlugo nie mielismy internetu. A w ogole to jest WIOSNA i wiecej jestem w ciagu dnia na dworze niz w domu. Poluje, wygrzewam sie na slonku, robie obchod terenu. No, mam zajecie. Jest dobrze Kefir

Kicia.Yoda

Post » Nie paź 16, 2011 1:57 Re: Kicia.Yoda z konca swiata. Snieg Sierpniowy str 14

Rany, Moja Ukochana Malpa kupil sobie w prezencie urodzinowo-imieninowym nowy aparat fotograficzny, ponoc jakis taki super. No i Malpa Marysia zawziela sie w sobie i biega za mna i mi ciagle foty robi! Mowi, ze musi na kims cwiczyc, bo to juz nie jest idiotenkamera i czas sie nauczyc robic zdjecia. Moja Ukochana Mapla sie smieje i tez robi mi sesje. Zwariowac mozna. O, tu macie kilka fot, robionych przez Malpe Marysie rowniez na popoludniowym spacerku. Zlapalam wtedy fajna jaszczure, ale byla malo towarzyska i mnie atakowala

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Hmm, chyba jednak wole jak Moja Ukochana Malpa robi mi foty, sa zdecydowanie ladniejsze

Kicia.Yoda

Post » Nie paź 16, 2011 10:11 Re: Kicia.Yoda z konca swiata. Snieg Sierpniowy str 14

Ładne zdjęcia, Kiciu :1luvu:
My nie mamy jaszczurek do łapania, tylko muchy, komary i mole. Duża o nas nie dba! :evil: No, raz nam chrabąszcza przyniosła, ale nie chciał współpracować
Szarusia
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie paź 16, 2011 10:17 Re: Kicia.Yoda z konca swiata. Snieg Sierpniowy str 14

Kicia.Yoda pisze:Witam milego goscia. Czesc Julka! Jestes bardzo ladna kicia :)

Bardzo dziekuje Kiciu Yodo. My zachwycamy sie Toba - jestes taka sliczna i madra :1luvu:

Jakas niegrzeczna ta jaszczurka, bo nie chciala sie z Toba bawic. Szkoda, ze jestes tak daleko, bo cala nasza siodemka chetnie by z Toba pobiegala i zapolowala na jakies malutkie stworki. U nas w domku bywaja pajaki, a Ty bardzo dzielnie je lapiesz :lol: W ogole jestes wyjatkowa koteczka, wiesz?

U nas juz jesien. Nie wiem, co to zima, ale juz sie naslyszalam, ze nic przyjemnego, bo wczesnie robi sie ciemno i sloneczko rzadko zaglada przez okno. A u Ciebie wiosna, potem lato, lato, lato...

Przyszla Duza i pozmieniala mi wszystkie literki z kreseczkami i ogonkami na takie bez kreseczek i ogonkow, bo nie wiadomo, czy Twoja Duza ma takie znaki w swoim komputerze.

Julinka

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto paź 25, 2011 21:58 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na PKDT w Krakvecie!

No ta jaszczura byla po prostu bezczelna! Ale juz ja nauczylam moresu i teraz jest grzeczna

Julinko spokojnie mozesz pisac z ogonkami i kreseczkami, Malpa Marysia pisze bez mowi, ze tak jej latwiej, bo nie musi zmieniac ustawien klawiatury

Uj, zima tam u Was jest ponoc nieprzyjemna, tak mowia moje Malpy, jest bardzo zimno i pada snieg, a ja juz wiem co to snieg (patrz str 14) Nie jest to nic przyjemnego dla kotow, brrrrr

Mowilam juz, ze Moja Ukochana Malpa kupil sobie nowy aparat, a jak aparat to i gazdzety takie fajne :) i teraz bardzo mu pomagam w i w rozgryzaniu sprzetu i w testowaniu ustawien i takich tam. Bo ja bardzo kocham Moja Ukochana Malpe

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kicia.Yoda

Post » Wto paź 25, 2011 22:01 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na PKDT w Krakvecie!

Przypominam, ze absolutnie wszystkie futrzaki miau glosuja w Kravecie na PKDT czyli POMORSKIE KOCIE DOMY TYMCZASOWE, bez dwoch zdan!

glosujemy tutaj:

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14300

Kazdy glos na wage pazura!!!

Kicia.Yoda

Post » Śro paź 26, 2011 14:22 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na PKDT w Krakvecie!

PKDT!PKDT!

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Śro paź 26, 2011 16:01 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na PKDT w Krakvecie!

witam i od razu zapytam, czemu nie ma nic o Kicie.Yodze, hę?;)

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Śro paź 26, 2011 19:29 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na PKDT w Krakvecie!

maneki pisze:witam i od razu zapytam, czemu nie ma nic o Kicie.Yodze, hę?;)

:ryk: pewnie jeszcze śpi... :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro paź 26, 2011 20:43 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na PKDT w Krakvecie!

maneki pisze:witam i od razu zapytam, czemu nie ma nic o Kicie.Yodze, hę?;)

Jak to nie ma :?: Przeca to osobisty watek Kici.Yody :ryk:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob paź 29, 2011 17:08 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na PKDT w Krakvecie!

zagłosowane :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie paź 30, 2011 8:03 Re: Kicia.Yoda zaleca glosowac na PKDT w Krakvecie!

Yoda, u was też?? Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]