Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 19, 2011 22:37 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Pewno tak :) Ale przyznam szczerze, że zazdroszczę jej tych kwiatów. Nawet poprosiłam ją o "przepis" na takie storczyki co na ich tle była Buri. Bo ja myślałam że moje storczyki to ładne są, ale jak te zobaczyłam......
magdajedral

Post » Śro sty 19, 2011 22:39 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

nie.
przyjmowałam Bąbla z Palucha :roll:

piekne koty i super tytuł!!
lecę do kiciów bo glodne i drą japki :mrgreen:

całuski
(dzień przejmowania i potem kikla następnych to straszny zasów bo tylko się po wetach lata zanim się syt opanuje-przedwczoraj przyjęłam Carlita,w piątek będą grzyby -czyli w kolka dni po piątku powinnam mieć więcej czasu(jak się nic nieprzewidzianego nie wydarzy-pliz-nieeee!!!)
to będę tu częściej :D

całuski dla futrzatych-wszystkich z fotek!
i ich dużych!!! :D

poczekajcie-trochę się obrobię to jak DT Smarti zrobi babski bal to trzy dni będziecie trzeżwieć :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro sty 19, 2011 22:42 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

A to niemożliwe ponieważ te storczyki były zza granicy sprowadzane, specjalnie do sesji zdjęciowej mojej Buri :kotek: gdyż taki kot nie mógł wystąpić na przeciętnym tle :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro sty 19, 2011 22:44 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

o dobrze ciociu Smarti, tylko nie bardzo widzę Ciebie" obrobioną: że tak powiem
my Was też pozdrawiamy i ściskamy
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw sty 20, 2011 2:02 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

EdytaB_a pisze:Marzenie - prze prze cudne fotki kiciów, ta moja zgaga Franek na dystans :evil: ale Lala jeszcze go przekona :)

Tylko napiszę gwoli uzupełnienia informacji, że taki stan jak na zdjęciach mojej Małej praz Nutki i Notki był porzedzony6miesięcznym laniem Małej wszędzie i codziennie oraz odmawianiem jedzenia, prychaniem, byciem smutną, nie bawieniem się, spaniem. Nawet na tych zdjęciach widać, ze ona jest chuda, ale było już tak, że z daleka (a jestem krotkowidzem) widziałam jej przez skóre na grzbiecie kręgi.
Sama byłam w szoku jak je zobaczyłam, bo naprawde przez kilka pierwszych dni się ukrywały, o tak: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sty 20, 2011 8:26 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

:kotek: :1luvu:
jakei niebieskie oczy wyszły :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw sty 20, 2011 22:56 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Marzenia, piękne masz kicie.

Jest tu kto?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt sty 21, 2011 1:30 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

JolaJ pisze:
Jest tu kto?

No :D :D :D Ja - Kacper

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sty 21, 2011 8:30 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Cześć Kacper :mrgreen: piękniutki jesteś, ale chyba powinieneś już spać :?:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt sty 21, 2011 16:27 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Ja z moimi kociastymi domownikami też jestem, cały czas.
Wieczorkiem wkleję nowe zdjęcia Buri..... w pościeli :)
magdajedral

Post » Pt sty 21, 2011 16:32 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

:ryk:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt sty 21, 2011 19:00 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

JolaJ pisze:zapraszamy inne kicie do pokazania się w naszym wątku :D

co tu o fotach pościelowych czytałam więc może tak piżama party w piątkowy wieczór? :kotek: :kotek:

Obrazek

Obrazek
JolaJ pisze:smarti chyba znów na kwiatkowym siedzi :?

http://forumogrodnicze.info/viewforum.p ... 8ba2b6e823
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Pt sty 21, 2011 19:09 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

No kicie w sam raz na party, a ten kić wyżej to całkiem pokaźny :D
Moje kłębki śpią :1luvu: w najlepsze

hm, forum ogrodnicze to też coś dla mnie :roll:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt sty 21, 2011 19:47 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Franek utuczony z lekka :oops: ale wiesz jak trudno odmówić.....
przyjdzie wiosna więcej po drzewach poskacze to schudnie.
Lala też już chyba przybrała ma wadze (patrząc tak "na oko")
A
A co do forum to duża baza wiedzy, np. o storczykach :) - no i potencjalne DS-y :wink: bo miał już zakocone a jak wiadomo w przeważającej większości ludzie kochający ogrody kochają też zwierzaki :)

EdytaB_a

Post » Pt sty 21, 2011 20:30 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

No nie wiem czy Franio wskoczy na drzewo :wink: oj nie wiem
pańcia musi go bardzo kochać, ale ja to rozumiem. Tito zagląda w każdy talerz i zawodzi jakby tydzień nie jadł, a Buri jest uporządkowana :1luvu:
Jak jest rzeczywiście głodna to wie gdzie przyjść, zje i bawi sie albo śpi.

Tito nigdy nie polubił działki, niestety :( a ja jak tylko poczuję wiosnę to siedziałabym poza miastem :D
Obrazek Obrazek

JolaJ

[poprzednia][następna]