Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt paź 29, 2010 9:48 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Witać !
Tak zachrzaniacie, że nadążyć za Wami trudno, a ja dalej muszę pracować :evil:
O facetach z Wami nie pogadam, bo wyznaję zasadę Majencji, że facet to tylko utrapienie i niedogodności , więc przelece sie do Pirata, może tam chociaż merytorycznie jest .

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt paź 29, 2010 9:50 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Cześć Jasdor!
A sumie masz rację, ale Pirat to też facet 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 29, 2010 9:51 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Patmol masz Lildl w poblizu? Tam maja fajne jednorazowki. Uchwyt i do tego 20 zyletek. Polecam.

Studiowalam prawo, z tym ze nie robilam aplikacji, bo psychika wysiadla. :mrgreen:

Jasdor przeciez my nie tylko o facetach...kotki tez tu gdzies sa. :lol:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt paź 29, 2010 9:52 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Iza, no jak co, kraj, przeszłość, charaktery. A może ja tylko mam dziś głupawkę :D Mam :mrgreen:

Jasdor, no nie wierzę, że z męża swojego nic dobrego nie możesz wykrzesać ? :mrgreen:

Patmol :mrgreen: Takie czasy, że kto wie jakie staruchy sapiące się kryją za niektórymi nickami :mrgreen: Jednorazówki (takie śliczne różowe) z LIdla jak najbardziej polecam :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt paź 29, 2010 9:53 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Te kotki "gdzieś" to już widziałam pare stron temu :mrgreen:

jasdor

Post » Pt paź 29, 2010 9:53 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

jasdor pisze:facet to tylko utrapienie i niedogodności
8O

Ja się z tym nie zgadzam.
Wygodnie i śmiesznie mieć TŻ. :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt paź 29, 2010 9:55 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Patmol pisze:
jasdor pisze:facet to tylko utrapienie i niedogodności
8O

Ja się z tym nie zgadzam.
Wygodnie i śmiesznie mieć TŻ. :mrgreen:

OK. MÓJ facet to tylko utrapienie i niedogodności

jasdor

Post » Pt paź 29, 2010 9:56 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

W sumie moj Emil sie zachowuje jak TZ. Gada do mnie malo, spi prawie caly dzien, zzera mi wlosy z glowy i wez jeszcze za nim posprzataj!

SecretFire

Post » Pt paź 29, 2010 9:57 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Psiama, racja.
A jaki ja mam charakter? 8)

Erin

Post » Pt paź 29, 2010 9:59 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Proszę bardzo teraz będzie o kotach (SecretFire pisała na początku,że można swoje zdjęcia czasem wkleić)

To moja mała ruda
Obrazek

Patmol

Post » Pt paź 29, 2010 10:03 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Mała Ruda cudna jest :1luvu:

Erin

Post » Pt paź 29, 2010 10:12 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Patmol wstawial ile chcesz :-) Ciesze sie zawsze, jak zdjecia ogladam.
Rudzielek podobny do Simon od mojej sasiadki. Z tym ze Twoj jest czysty! Tamten brudasek po dworzu.

Lilly dzis w nocy spala kolo mojej glowy a Emil w nogach. Moze dlatego mnie rano tak obsyczal? Krecilo mu sie w glowie. :ryk:
Kupilam im przedwczorem nowe puszki takiej karmy http://www.fressnapf.de/shop/6-x-200g-real-nature-katze Naturalne zawartosci, bez zmielonych kosci (?) itp. Pogardzili! Jedynie Emil troche poskubal. A kurczak w tym doslownie byl prawdziwy a nie taki dziwny.

SecretFire

Post » Pt paź 29, 2010 10:16 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Jak moim daję "prawdziwe" jedzenie typu surowa wołowinka, kurczaczek, biały serek, to wszystko jest bleee! Najlepszy jest (czasem saszetkę kupię, bo lubią :oops: ) :
ten z reklamy, co się naooglądały : Twój ko kupowałby WHISKAS :mrgreen:

jasdor

Post » Pt paź 29, 2010 10:17 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Dziękuję :1luvu:

Patmol

Post » Pt paź 29, 2010 10:19 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Moje za to za Felixa Sensations by mnie sprzedaly na targu. Robia mnie tak w konia od ich KK w ostania zime. Ale niech im tam. Za to suche maja dobre. I od czasu do czasu dostana odrobinje rzywizny.
Musze pamietac, ze z nastepnej wyplaty musze kupic na odrobaczenie Profender.

SecretFire

[poprzednia][następna]