W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - str.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 22, 2013 22:27 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

dalia dobrze że to napisałaś.Czekałam aż ktoś kto zna ten żwirek się odezwie.Myślę że Tusia raczej gdy to przeczyta nie kupi.Lubimy wszyscy znać opinie innych o produktach kocich.Dzięki :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto sty 22, 2013 22:30 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

Tiaaa.... za późno :twisted:
U mnie pomysł i... realizacja. Szybko działam :lol:
Trudno i tak będzie na balkonie.
Najwyżej okna będę musiała umyć :wink:
12 stycznia 2014 mija rok od kiedy Tigra jest z nami :)

ManfredkotTusi

Od: Czw cze 18, 2009 0:42

Post » Wto sty 22, 2013 22:34 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

ManfredkotTusi pisze:Tiaaa.... za późno :twisted:
U mnie pomysł i... realizacja. Szybko działam :lol:
Trudno i tak będzie na balkonie.
Najwyżej okna będę musiała umyć :wink:

Tusia Ty już zamówiłaś :?: Nie można zrezygnować? :roll: Ja wręcz przeciwnie,długo myślę i realizuję :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sty 22, 2013 22:38 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

Już, zamówione zapłacone bo i PoN wzięłam suche i szczotkę z włosia dla Tigry i grzebień...

ManfredkotTusi

Post » Wto sty 22, 2013 22:45 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

to nie wrzucaj tego żwirku do krytej kuwety
szybka jesteś :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto sty 22, 2013 22:53 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

dalia pisze:to nie wrzucaj tego żwirku do krytej kuwety

Ok będzie w odkrytej na balkonie, a co zapyliłybysię ? :wink:
Nie musiałabym pudrować Tigry :wink:
Ale swoja drogą to lipa, że aż tak się pyli, no nic, zobaczymy, może coś ulepszyli.
Nie brałam wielkiej paki.

ManfredkotTusi

Post » Wto sty 22, 2013 22:57 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

ManfredkotTusi pisze:
dalia pisze:to nie wrzucaj tego żwirku do krytej kuwety

Ok będzie w odkrytej na balkonie, a co zapyliłybysię ? :wink:
Nie musiałabym pudrować Tigry :wink:
Ale swoja drogą to lipa, że aż tak się pyli, no nic, zobaczymy, może coś ulepszyli.
Nie brałam wielkiej paki.

ja co prawda miałam jakiś długi czas temu, ale pylica murowana
pod względem pylenia najgorszy z możliwych
wyobraź sobie wsypywanie do pojemnika sproszkowanego lekkiego kamienia to będziesz miała pogląd
oby coś ulepszyli ale przy miałkim żwirku może to być trudne
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro sty 23, 2013 11:09 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

Tigra mnie dziś znowu zaskoczyła swoją innością w odniesieniu do rezydentów.
Wylizała mi dłoń na dzieńdobry ... jak pies normalnie 8O Bardzo to było przyjemne :P
Moje nie liżą, może jakiś jeden mlask grzecznościowy.
Tigrusia to bardzo fajny kot :P
I te łapki futrzate ma takie bardziej sprytne od nich.

Edit
Acha i odkryłam (jakoś do tej pory nie znałam tej karmy) GranataPet Cat. Ma około 70% mięsa.
Zamówiłam 3 puszeczki na próbę bo moje tych wartościowych karm jakoś nie chcą jeść, zobaczymy tę.

ManfredkotTusi

Post » Śro sty 23, 2013 14:14 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

Witaj Tusia :D wiem że siby mają chwytne i takie sprytne łapska :mrgreen: to chyba ich atut.Robią zupełnie innaczej od normalnych kotów domowych jeśli chodzi o łapanie czegoś.Sprawdzałaś czy Tigra aportuje :?: Daj jej z plastikowej butelki kółko i rzucaj.Zobaczymy.Mogą być też te maleńkie myszki lub nakrętki plastikowe :) One lubią coś robić byle człowiek w tym uczestniczył :P Jeśli Ci coś przyniesie chwal ją :)
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 23, 2013 14:20 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

Na razie nie przynosi, biega za zabawkami. Ale jak wysoko skacze jak jej rzucić do góry, jak koszykarz z NBA :lol:
Dziś miałam przez chwilę 3 koty w pokoju :!: . Maniek - parapet, Tigra - półka, Lusia biurko.
Sukces :)
Lusię zwabiło łakomstwo na Whiskasa (te pudełeczka z uszkami odkłacząjące) i pokonała na chwilę strach :wink: .

ManfredkotTusi

Post » Śro sty 23, 2013 14:47 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

Wygląda na to że jakoś się przyzwyczają do siebie :D Trafiłaś na super kotkę :1luvu: ona się czuje jakby od zawsze u Ciebie była.Nikt jej nie uczył widocznie aportowania skoro tego nie robi.Może jeszcze załapie?
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 23, 2013 14:50 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

Witaj Tosiu podczytuję twój wątek o Tigrze od samego początku. Puchate koty są zupełnie inne a Sybki i MCO to inna ranga kota

korbacz9

Od: Czw maja 31, 2012 20:38

Post » Śro sty 23, 2013 15:16 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

Tigra z Lusią to by się chciała się bawić a na razie to robi jej numery. Jak ją zobaczy gdzieś to pędzi na nią ile sił w łapach a Luśka zwiewa przerażona. Tigra to robi specjalnie i jest z siebie bardzo dumna :lol: , przed Marianem czuje respekt. To da się zauważyć. Natomiast Marianek polubił Tigrę i zachęca do gonitw.

ManfredkotTusi

Post » Śro sty 23, 2013 15:21 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

ManfredkotTusi pisze:Tigra z Lusią to by się chciała się bawić a na razie to robi jej numery. Jak ją zobaczy gdzieś to pędzi na nią ile sił w łapach a Luśka zwiewa przerażona. Tigra to robi specjalnie i jest z siebie bardzo dumna :lol: , przed Marianem czuje respekt. To da się zauważyć. Natomiast Marianek polubił Tigrę i zachęca do gonitw.

:D :kotek: :kotek: :kotek: super.Ciekawe jak ustalą hierarchię :) Kto będzie alfą.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 23, 2013 15:25 Re: W oczekiwaniu na trzeciego kota - Tigrę... są już 3 - st

vailet pisze:(...) Ciekawe jak ustalą hierarchię :) Kto będzie alfą.

No jak to kto, zapewne Maniuś :mrgreen:
Zaraz wstawię filmik z 3 kotami baaaaaardzo blisko siebie, ładuje się.

Tu jest :) http://www.youtube.com/watch?v=XTJw24rl ... e=youtu.be
Ruchy Lusi bardzo ostrożne ale to już wielki sukces moim zdaniem.

ManfredkotTusi

[poprzednia][następna]