Dobrze, ze piszesz, Anulko, bo sie mialam dzis pytac o firanke

ale zgadzam sie, ze nie cieszylabym sie jeszcze tak szybko-pozyjemy-zobaczymy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:firanka rano dalej miala sie swietnie,a wychodzac do pracy wymownie spojrzalam w pewne niebieskie oczyska z odleglosci dwoch cm-bo mietosilam na rekach kluska....patrzylam w oczy i mowilam co zrobie z jego ogonem jesli ruszy lapa
anulka111 pisze::ryk:![]()
no to landie ja wychowujesz hahahahah
u mnie Gucio lubi sie hustac na tylnej stronie fotela jest wtedy wbity pazurami w jego tyl i sie husta tak wiszac.....oj grabi sobie koteczek ,grabi
I to jest WLASCIWE zastosowanie firanek!mimbla64 pisze:anulka111 pisze:firanka rano dalej miala sie swietnie,a wychodzac do pracy wymownie spojrzalam w pewne niebieskie oczyska z odleglosci dwoch cm-bo mietosilam na rekach kluska....patrzylam w oczy i mowilam co zrobie z jego ogonem jesli ruszy lapa
A ja mogę sobie patrzeć wymownie. Firankę mam jedną, na drzwiach balkonowych do ogródka.
Od wczoraj huśta się na niej nowa tymczaska. 10 tygodniowa.
Robi hop i skacze jak najwyżej. A potem się buja.![]()
Firanka nie jest specjalnie elegancka, więc wytrzyma.
Gucia przestalam wazyc jak klusek mial 6kg .....zneca sie nad moim poczuciem estetyki Gucio i Rys-bo z fotela to fredzle zostalyBirfanka pisze:Bry!
I to jest WLASCIWE zastosowanie firanek!mimbla64 pisze:anulka111 pisze:firanka rano dalej miala sie swietnie,a wychodzac do pracy wymownie spojrzalam w pewne niebieskie oczyska z odleglosci dwoch cm-bo mietosilam na rekach kluska....patrzylam w oczy i mowilam co zrobie z jego ogonem jesli ruszy lapa
A ja mogę sobie patrzeć wymownie. Firankę mam jedną, na drzwiach balkonowych do ogródka.
Od wczoraj huśta się na niej nowa tymczaska. 10 tygodniowa.
Robi hop i skacze jak najwyżej. A potem się buja.![]()
Firanka nie jest specjalnie elegancka, więc wytrzyma.![]()
Anulka, terroryzujesz biednego Gucia!![]()
To podchodzi pod znecanie sie psychiczne, mam nadzieje, ze sie nieszczesny nie nabawi kompleksow![]()
Zrob fote, jak on sie tak husta na fotelu! Tez chce to zobaczyc![]()
Mimblo, nie pamietam dokladnie, ale Gucio wazy cos 6 albo nawet 7 kg, bo pewna jestem, ze dosc sporo wiecej od Puszka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 178 gości