Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze: Jest ktoś? Widać mnie?![]()
bozena640 pisze:Hannah12 pisze:A na poduszkę kładziemy kawałek materiału z polaru.
Wole jak ugniatają podusie niż mnie.
Polar w tym wypadku świetnie nas zastępuje![]()
I chętniej na niej śpią.
Na jednej poduszce śpi jeden kot, ok. Od wczoraj na drugiej poduszce śpi drugi kot, a ja gdzie mam spać? Mam jeszcze trzeciego kota na szczęście nie śpi w łóżku, bo musiałabym kupić kolejną poduszkę
Dorota pisze:kalair pisze: Jest ktoś? Widać mnie?![]()
Zupelnie nie widac.
Hannah12 pisze:bozena640 pisze:Hannah12 pisze:A na poduszkę kładziemy kawałek materiału z polaru.
I chętniej na niej śpią.
Na jednej poduszce śpi jeden kot, ok. Od wczoraj na drugiej poduszce śpi drugi kot, a ja gdzie mam spać? Mam jeszcze trzeciego kota na szczęście nie śpi w łóżku, bo musiałabym kupić kolejną poduszkę
U nas Pysia śpi albo przy brzuchu, albo w nogach, jak Haker zajmie poduszkę to Javcik albo kładzie się w nogach, albo w ogóle nie przychodzi. Jak Javcia jest na poduszce to Haker leży na parapecie, wymownie patrzy i czeka kiedy ona wyjdzie.
Bozena640 u nas Haker z Javcą się nie tolerują.
kalair pisze:Moje!
Nie oddam
Hannah12 pisze:On już jedną zmianę kropli miał. Ryśka prosiła o przerwanie kuracji już jakieś miesiąc minął od tego czasu.
Było wszystko ok. od paru dni znowu jest bardziej nerwowy.
Jutro napiszę do Ryśki - muszę mieć trochę czasu aby spokojnie opisać relacje i zachowanie trzech koteczków.
Poczekam co powie czy podawać krople. Myślę, że krople potrzebne są tylko Hakerkowi.
O Lafi zdobyła ruręNi eto nie Lafi przecież to Saphi
![]()
Hannah12 pisze:bozena640 pisze:Hannah12 pisze:A na poduszkę kładziemy kawałek materiału z polaru.
I chętniej na niej śpią.
U nas Pysia śpi albo przy brzuchu, albo w nogach, jak Haker zajmie poduszkę to Javcik albo kładzie się w nogach, albo w ogóle nie przychodzi. Jak Javcia jest na poduszce to Haker leży na parapecie, wymownie patrzy i czeka kiedy ona wyjdzie.
Bozena640 u nas Haker z Javcą się nie tolerują.
bozena640 pisze:
U mnie Gabrynia nie toleruje Siśka i dlatego nie śpi w łóżku. Gabrynia chodzi po podłodze a Sisi na wyższym poziomie czyli meble parapet i łóżko.
Cameo pisze:Widzę fiolet na brzuszku, jeszcze tam jest?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 44 gości