Agneska pisze:redaf pisze:Puściłam Przylepca na pokoje
Noico?
Nowłaśnieicoredafu?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:redaf pisze:Puściłam Przylepca na pokoje
Noico?
Zapytaj, czy nie chciałaby zaopiekować się malutkim ślicznym kotkiemredaf pisze:Sąsiadka z dołu na pewno już bardzo kocha kotki
Amidalka pisze:Zapytaj, czy nie chciałaby zaopiekować się malutkim ślicznym kotkiemredaf pisze:Sąsiadka z dołu na pewno już bardzo kocha kotki
Fri pisze:nokto?nokto?nokto?!
Fri pisze:Przylepiec jezd debeściak!
redaf pisze:W wojnie siostrobójczej chwilowa przerwa.
Najbardziej zaciekłe zmagania - wymiana serii szybkich paców łapami - rozegrały się nad miską z kurą.
Panny zwinęły się teraz w kłębek na kołdrze w sypialni.
Wracam do pracy
redaf pisze:Niespodziankę dla ciotek mi spsułeś![]()
Z zemsty wieczorem, jak wrócę z pracy ufarbuję wam Paciankę na lilaróż a Nóvkę na neonowozielony kolorek.![]()
![]()
O wybawco biednych kotków z łap złej ciotki redaf!pANpawiAN pisze:a my, podczas wczorajszego buszowania w poszukiwaniu kociej wyprawki, drogą kupna tylko jedną miseczkę nabyliśmy
- trzeba będzie dopostarać się o kolejną, żeby zakończyć potencjalne boje nad kurczakami
Borsuk też czeka z niecierpliwością na koleżanki.
Wczoraj niemal organoleptycznie sprawdził o co chodzi z pozostawioną w domu kuwetą - jak miał przeświadczenie że to dla niego, to srodze się musiał zawieść rozmiarem
ps.: dla Nówki znaleźliśmy miejsce które na bank jej się spodoba - kawałek przytulnej szafy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Kankan, Lifter i 20 gości