Trzymamy kciuki!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:Ufff... A juz myslalam, ze jest kotna. A moze siusia, bo sie stresuje bardzo?
Ciekawe, co by zrobil ten ktos, kto ja z tego powodu oddal do schronu, gdyby to bylo dziecko. Moja znajoma ma 5 letnia corke, ktora do dzis dnia bardzo czesto siusia do majtek. Czasem skorzysta z toalety, ale nie wiadomo czemu bardzo sie jej boi, zwlaszcza jak sie ja chocby na sekunde zostawilo sama. Na noc zakladaja jej pampersy, a w dzien korzysta z nocnika. Nie ma mowy, zeby z nia do kogos isc, bo wtedy nawet z nocnika nie chce korzystac. Wiem, ze z nia do psychologa chodzi. Ciekawa jestem, co by zrobila ta osoba, ktora oddala Iskre do schronu, gdyby jej sie takie dziecko trafilo! Oddalaby do domu dziecka?! Czy ten ktos nie probowal jakos zaradzic problemowi?! Co za ludzie!
Cameo pisze: Nie wiem czy ona nie była czasem podtapiana, bo reaguje wręcz paniczną histerią, kiedy chce ją zbliżyć do wody. Jeszcze czegoś takiego nie widziałam, a kąpałam już trochę kotów w życiu (m.i.n panikarza Aleczka) musiałam ją nacierać poza wanną, bo do wanny to się nawet nie pozwoliła wsadzić. W poniedziałek będzie miała robione badania i wtedy zadecydujemy o sterylce.
Jakież było moje zdziwienie kiedy po powrocie zastałam taki o to widok:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, MruczkiRządzą i 221 gości