Monisek pisze:Kropek użarł mnie w palec, po czym po głaskaniu rozmruczał się jak traktor.
I właśnie załatwił się do kuwetki.
Będą z niego koty
No to super!!
Dziękuję Monisek za pomoc i mam nadzieję,że whiskasowa już w TDT
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monisek pisze:Kropek użarł mnie w palec, po czym po głaskaniu rozmruczał się jak traktor.
Będą z niego koty
Będą z niego koty
Gibutkowa pisze:Monisek pisze:PEŁNOJAJECZNY.
no tak... nie skomentuję... naprawdę nie skomentuję...
Będą z niego koty
honda11 pisze:Chciałam napisać, że na stan zapalny dziąseł działają dobrze tabletki Stomorgyl. Daje się je do pyszczka przez 8 dni po 1/4 tabletki. 2 tabletki u mojego weta kosztuja 12 zł. to na całą kurację. Efekty sa naprawdę dobre.
Kropeczku
honda11 pisze:honda11 pisze:Chciałam napisać, że na stan zapalny dziąseł działają dobrze tabletki Stomorgyl. Daje się je do pyszczka przez 8 dni po 1/4 tabletki. 2 tabletki u mojego weta kosztuja 12 zł. to na całą kurację. Efekty sa naprawdę dobre.
Kropeczku
Muszę sie poprawić, bo 1 tabletka Stomorgyl jest na 20 kg. i jej podział zależy od wagi kota.
Gibutkowa pisze:honda11 pisze:honda11 pisze:Chciałam napisać, że na stan zapalny dziąseł działają dobrze tabletki Stomorgyl. Daje się je do pyszczka przez 8 dni po 1/4 tabletki. 2 tabletki u mojego weta kosztuja 12 zł. to na całą kurację. Efekty sa naprawdę dobre.
Kropeczku
Muszę sie poprawić, bo 1 tabletka Stomorgyl jest na 20 kg. i jej podział zależy od wagi kota.
To dla Kropka to chyba będzie 1/10
Kociara82 pisze:Monisek pisze:Kropek użarł mnie w palec, po czym po głaskaniu rozmruczał się jak traktor.
Będą z niego koty
no, a ja mam nadzieje, ze nie beda, ze w pore zostanie odjajczony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości