Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Jaki mądry Jaskierek, umie powiedzieć, co chce!![]()
Silverblue pisze:Oj, cudowna kobieta z Twojej MamyOczywiście że koty robią dużo rzeczy znacząco
Jaskierek już świetnie wie, jak manipulować ludźmi
Koty szybko zdają sobie sprawę że łatwo nam zrobić papkę z mózgu, wystarczą maślane oczy, wywalenie brzucha do góry, rozbrajająca mina i już się rozpływamy. I nawet nie wiemy kiedy to się stało, że jesteśmy już straceni - to jak z tym podgrzewaniem żaby
Lifter pisze:Oj, znam to telefoniczne podbijanie cisnienia, znam.
Mama ma sie codziennie rano meldowac o okreslonej godzinie, bez komorki nie wychodzic nawt na korytarz itd. A generalnie jak nie dzowni, a ja dzownie i nie odbiera to mi czaraz isnienie skacze, choc sie juz nauczylem ze
a) potrafi sobie wyciszyc telefon na 3 rozne sposoby
b) wlozy go pod poduszke
c) zapomni z soba wziac na basen (chodzi 5x w tygodniu!)
d) byl halas na dworze i nie slyszala
e) gdzies sie w torebce zapodzial i musiala znalezc (10 minut szukala...?)
f) 500 innych podobnych powodow.
I potem "ale czemu sie zaraz denerwujesz...?"
No tak, czemu sie mam denerowac...
Przy czym ona sam sie zaraz denerwuje, kiedy ona dzwoni a JA zaraz nie odbieram - a nie mieszkam sam i nie mam sporej niewydolnosci serca i 85 lat.
Pomine, ze ma (podobnie jak zona) genialny talent by dzwonic wtedy, gdy na chwilke ide do kibelka. Juz wiem, ze musze z soba brac tam telefon, bo w 8 wypadkach na 10 - dzowoni ktoras. I to zwykle w waznej sprawie "sluchaj, nie pamietasz jak nazywal sie ten amerykanski aktor, co gral Falconettiego w "Pogodzie dla bogaczy" bo mi wypadlo z glowy i mnie to teraz meczy".
jolabuk5 pisze:Oj, fajne te Wasze opisy, chociaz w realu to naprawdę ciśnienie może skoczyć...![]()
Dobrze, ze Jaskierkowi nic nie dolega, ale nie dziwię się Twojej panice przy każdym sygnale, że coś może być nie tak...
jolabuk5 pisze:Zjadł! Kochany koteczek
Katarzynka01 pisze:jolabuk5 pisze:Zjadł! Kochany koteczek
![]()
A taki był zaspany, że nawet łebka nie podnosił, dopiero po chwili się zdecydował, po rozbudzeniu
jolabuk5 pisze:Katarzynka01 pisze:jolabuk5 pisze:Zjadł! Kochany koteczek
![]()
A taki był zaspany, że nawet łebka nie podnosił, dopiero po chwili się zdecydował, po rozbudzeniu
Specjalnie dla Ciebie to zrobił, żebys się nie martwiła. Z miłosci do Matki-Karmicielki.
jolabuk5 pisze:Oj, fajne te Wasze opisy, chociaz w realu to naprawdę ciśnienie może skoczyć...![]()
Anna61 pisze:Jaskierek już 4 tygodnie u Wasa moje maluszki mają też 4 tygodnie.
Pamiętna data będzi już zawsze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 44 gości