Nie mogłam się powstrzymać i uwiecznilam śnieżkę na schodach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
indianeczka pisze:Wygląda na to że wreszcie przyszła wiosna ponieważ na dworze jest coraz cieplej.
W tym roku stwierdziłam że mam " gdzieś" szczekające psy sąsiada i przestaję się przed nimi chować w domu.
Od wczoraj siedzę razem z łobuzami na cemencie ( a raczej ja siedzę bo psy siedzą na mnie) i łapiemy promienie słoneczne.
jolabuk5 pisze:indianeczka pisze:Wygląda na to że wreszcie przyszła wiosna ponieważ na dworze jest coraz cieplej.
W tym roku stwierdziłam że mam " gdzieś" szczekające psy sąsiada i przestaję się przed nimi chować w domu.
Od wczoraj siedzę razem z łobuzami na cemencie ( a raczej ja siedzę bo psy siedzą na mnie) i łapiemy promienie słoneczne.
I bardzo słusznie!
Wiosna chyba wreszcie jest![]()
Kciuki za wyniki Szelmy!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kotki na ganku - urocze
jolabuk5 pisze:To świetnie! Niech je![]()
![]()
madrugada pisze:Kotki urocze![]()
FuterNiemyty pisze:No to kciuki za wyniki, zabiegi i za wiosne dla Was.
indianeczka pisze:FuterNiemyty pisze:No to kciuki za wyniki, zabiegi i za wiosne dla Was.
Badania dopiero za tydzień ale kciuki warto trzymać bo szelma dobrowolnie nie da krwi na badania.
Ja jestem za, ale decyzja Indianeczki jestjolabuk5 pisze:Przy zbiórce na sterylkę Szelmy wszystko szło na moje konto, a ja na końcu zrobiłam przelew na konto Indianeczki.
Kazia pisze:Ja jestem za, ale decyzja Indianeczki jestjolabuk5 pisze:Przy zbiórce na sterylkę Szelmy wszystko szło na moje konto, a ja na końcu zrobiłam przelew na konto Indianeczki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 541 gości