Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miala feliway parę razy, to nic nie daje....
W ciągu 2 tygodni leczenia schudla ok 150 gr, dziś waga 5960. Dziś była ostatnia wizyta. Obserwować czy nie chudnie. Jeśli zejdzie poniżej 5800 znaczy ze chudnie..
Mamy obie dość takiego życia : z 10xw gabinecie w ciągu 2 tygodni. Dość. Dość. Dość. Kalmvet dostała cześć zlizala sama a cześć wytarlam w futerko......teraz dla mnie priorytet to spokój.
Anna2016 pisze:Miauproszę trzymajcie za mnie łapki żebym miała apetyt i nabierala kociałka i lepiej się czuła. ...! Miauproszę my tak bardzo chcemy pozyć jeszcze razem z dużą dobrego czasu życia kilka lat..!
Miauproszę KociAnieleStróżu pomóż, aby tak było!
Zunia
Anna2016 pisze:Miauproszę trzymajcie za mnie łapki żebym miała apetyt i nabierala kociałka i lepiej się czuła. ...! Miauproszę my tak bardzo chcemy pozyć jeszcze razem z dużą dobrego czasu życia kilka lat..!
Zunia
Anna2016 pisze:Miau Sabciu....zrobiłam brzydka kupkę....mam słaby apetyt...siedzę taka smutna...nie chce mojej ukochanej rybki. ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zunia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 53 gości