Dzień dobry [ikonka usmiechu, choć nadal bladego i niepewnego..]
Szaruś czyli Mat czuje się dobrze, pieknie sie bawi i ma doskonały apetyt. Surowe mięsko z suplementami czyli BARF to jego żarełko, czeka cierpliwie zawsze rano aż mu rozmrożę i przyprawię jego porcje, gardząc w sposób widoczny "suchą i mokrą" applaws którą zajadają się pozostałe koty..
Zaczepia moje koty, bawi sie z nimi choć może raczej powinnam napisać, że nimi, bo ich ogonami, łapkami... bez ich większego współudziału i entuzjazmu.
Na szczęście nie biją go, nie gonią, raczej okazują stateczną cierpliwość kulturalnych dorosłych którym cudzy dzieciak depcze po bucikach...
Jest cudny, kochany z tym swoim niesamowitym różowym noskiem, zupełnie innym niż noski pozostałych moich burasków które sa takie brązowawe.
Jutro będą wyniki sekcji zwłok Łaciatka, boziu, co za słowa...

bardzo się boję bo nie wiem nadal czy życie Szarutka jest zagrożone i co się tak naprawdę stało.. teraz tylko myślę o tym by jemu nic nie groziło, by miał przynajmniej on szanse na życie długie i dobre, za nich obu, za siebie i braciszka.
Prosze, trzymajcie kciuki za to bym sie dowiedziała że Szarusiowi i moim kotom nic nie grozi, a Łaciatkowi nie mogłam pomóc, było to poza moją moca i moimi mozliwościami.
Na koniec Łaciatek czyli Szach, na 36 godzin przed smiercia. Nawet przez mgnienie oka mi nie przeszło że to jego ostatnie zdjęcia. Po porannej zabawie piórkiem maluchy po prostu zmęczone poszły sobie spać.

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!