Sihaja pisze:Co Wy chcecie od varii? Toż ona tu kolorytu nadaje całkiem niezłego, z tym lizaczkiem swoim... Ciekawe, czy na nowym miau też lizaka będzie miała...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Co Wy chcecie od varii? Toż ona tu kolorytu nadaje całkiem niezłego, z tym lizaczkiem swoim... Ciekawe, czy na nowym miau też lizaka będzie miała...
varia pisze:Sihaja pisze:Co Wy chcecie od varii? Toż ona tu kolorytu nadaje całkiem niezłego, z tym lizaczkiem swoim... Ciekawe, czy na nowym miau też lizaka będzie miała...
Marcelibu pisze:varia pisze:Sihaja pisze:Co Wy chcecie od varii? Toż ona tu kolorytu nadaje całkiem niezłego, z tym lizaczkiem swoim... Ciekawe, czy na nowym miau też lizaka będzie miała...
I nawet przyszła na kulawy wątek się podrażnić. Lizakiem, oczywiście...
varia pisze: Niestety nie mogę Tobie odpisać, bo nie widzę Twojego posta przecież.
Marcelibu pisze:1. Kurcze, nie mogę za chińskiego boga wstawić tej emotki z palącym się papierosem.
varia pisze:Marcelibu pisze:1. Kurcze, nie mogę za chińskiego boga wstawić tej emotki z palącym się papierosem.
Tej![]()
?
Dlaczemu?
moś pisze:bry, a ja sie gubie
Marcelibu pisze:varia pisze:Marcelibu pisze:1. Kurcze, nie mogę za chińskiego boga wstawić tej emotki z palącym się papierosem.
Tej![]()
?
Dlaczemu?
1. Tak, tej.
![]()
2. Nie wiem, kogo zapytać.
Teraz chciałam wstawić - nie ma. Wchodzą mi tylko te, które są w podstawowej wersji emotek. Z tych "głębiej" - już żadna.
varia pisze:Widocznie byłaś niegrzeczna.![]()
Grzeczne dziewczynki, takie jak varie, mają wszystkie emotki.
Marcelibu pisze:moś pisze:bry, a ja sie gubie
Eee, no Mośka - dobrze będzie![]()
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości