BANDA KULAWEGO - DO ZAMKNIĘCIA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 01, 2009 19:54 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Sihaja pisze:Co Wy chcecie od varii? Toż ona tu kolorytu nadaje całkiem niezłego, z tym lizaczkiem swoim... Ciekawe, czy na nowym miau też lizaka będzie miała... :)

Obrazek

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Wto wrz 01, 2009 20:46 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

varia pisze:
Sihaja pisze:Co Wy chcecie od varii? Toż ona tu kolorytu nadaje całkiem niezłego, z tym lizaczkiem swoim... Ciekawe, czy na nowym miau też lizaka będzie miała... :)

Obrazek

I nawet przyszła na kulawy wątek się podrażnić. Lizakiem, oczywiście...
:mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto wrz 01, 2009 20:55 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Marcelibu pisze:
varia pisze:

Obrazek

I nawet przyszła na kulawy wątek się podrażnić. Lizakiem, oczywiście...

Niestety nie mogę Tobie odpisać, bo nie widzę Twojego posta przecież. :|

varia

Post » Wto wrz 01, 2009 21:03 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

varia pisze: Niestety nie mogę Tobie odpisać, bo nie widzę Twojego posta przecież. :|

Ja Twojego takoż - dlatego nie odpisuję....

1. Kurcze, nie mogę za chińskiego boga wstawić tej emotki z palącym się papierosem :evil: .
2. Nie przychodzą do mnie powiadomienia.
3. .....
4. .....
nad resztą pomyślę :roll: 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto wrz 01, 2009 21:10 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

bry, a ja sie gubie :oops:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto wrz 01, 2009 21:11 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Marcelibu pisze:1. Kurcze, nie mogę za chińskiego boga wstawić tej emotki z palącym się papierosem :evil: .

Tej :arrow: :smokin: ?
Dlaczemu?

varia

Post » Wto wrz 01, 2009 21:15 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

varia pisze:
Marcelibu pisze:1. Kurcze, nie mogę za chińskiego boga wstawić tej emotki z palącym się papierosem :evil: .

Dlaczemu?

1. Tak, tej.
:evil:
2. Nie wiem, kogo zapytać.

Teraz chciałam wstawić - nie ma. Wchodzą mi tylko te, które są w podstawowej wersji emotek. Z tych "głębiej" - już żadna.

Marcelibu

Post » Wto wrz 01, 2009 21:17 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

moś pisze:bry, a ja sie gubie :oops:

Eee, no Mośka - dobrze będzie :ok: :D .

Marcelibu

Post » Wto wrz 01, 2009 21:26 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Marcelibu pisze:
varia pisze:

Dlaczemu?

1. Tak, tej.
:evil:
2. Nie wiem, kogo zapytać.

Teraz chciałam wstawić - nie ma. Wchodzą mi tylko te, które są w podstawowej wersji emotek. Z tych "głębiej" - już żadna.

Widocznie byłaś niegrzeczna. :twisted:
Grzeczne dziewczynki, takie jak varie, mają wszystkie emotki. Obrazek

varia

Post » Wto wrz 01, 2009 21:36 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

varia pisze:Widocznie byłaś niegrzeczna. :twisted:
Grzeczne dziewczynki, takie jak varie, mają wszystkie emotki. Obrazek

Chyba się już nie da zrobić następnego cytata, bo wolno tylko max. 3. Obrazek -> taką emotkę znalazłam 8) . Chyba se poużywam? :roll:

Marcelibu

Post » Wto wrz 01, 2009 21:36 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Bry.
Jakoś obco się tu teraz czuję Obrazek

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Wto wrz 01, 2009 21:46 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Marcelibu pisze:
moś pisze:bry, a ja sie gubie :oops:

Eee, no Mośka - dobrze będzie :ok: :D .

niom :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto wrz 01, 2009 21:49 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Lemoniada pisze:Bry.

Za to ładnie dzisiaj wyglądasz. ;)

varia

Post » Wto wrz 01, 2009 21:55 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

varia pisze:

Varia Kocham Cię :1luvu:

Chociaż wietrzę jakiś podstęp :roll:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Wto wrz 01, 2009 22:05 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Lemoniada pisze:
varia pisze:

Varia Kocham Cię :1luvu:

Chociaż wietrzę jakiś podstęp :roll:

Lemoniada, ale Varia wstawiła taką emotkę: :wink:

Marcelibu

[poprzednia][następna]