Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Pt wrz 11, 2009 20:22 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Chyba przerwa, sypię się :(

Dzięki Kochane Moje wszystkie :1luvu: , za propozycje pomocy i tutaj i na priva, w razie tfu tfu tfu konieczności może uda się ustalić jakieś dyżury, przecież nie miałabym sumienia zwalić całego Drańsittingu na Monię :oops:

Wróciłam, poodkurzałam, znów musiałam spiłować prawie na płasko kilka połamanych paznokci...
Aha. I chlebownik musiałam wyszorować od środka, KTOŚ mi do niego naszczał :crying: :twisted: Od dawna nie trzymałam w tym chlebowniku pieczywa (którego to staram się w ogóle w domu nie jeść, wyłącznie jedną niedużą kanapkę dziennie w pracy - wiecie dlaczego, prawda :twisted: ?), stoi sobie głównie dla ozdoby (jest biały w żółte i różowe tulipany), mieszkały w nim też aż do dzisiaj pachnące sypkie herbaty na wagę (takie z Demmers Teahouse itp.). Herbaty były w papierowych torebkach, więc niestety prześmiardły i poszły na straty :crying: , głupia byłam jak but, że tak je oszczędzałam :( Ale czy mogłam do jasnej cholery przewidzieć, że temu Draniowi uda się naszczać do wewnątrz zamkniętego chlebownika (przez szparę) i że w dodatku będzie natenczas chyba po wychłeptaniu co najmniej jednej całej miski wody :twisted: ???
Po południu już spode drzwi wejściowych powitał mnie ten sam fetor. Znowu próg :crying:
POWIEDZCIE MI, CO JA MAM Z NIM ZROBIĆ :twisted: :twisted: :twisted: ???

Chudzina - Upierdliwiec Radomski - co noc wlepia się we mnie jak huba. Drugi sypialniany Upierdliwiec, ten Korabiewicki, też bardzo by chciał i bardzo się stara: do tego stopnia, że kiedy brakuje dla niego miejsca przy twarzy Pańci, wije sobie gniazdo w Pańciowych włosach :roll: :twisted:

Nunka właśnie wrzasnęła na Dziczę.
Ale poza tym jest cicho, od kilku tygodni nie mogę słuchać żadnej muzyki, ani w domu ani w pracy (dziewczyny dziwią się, że całymi dniami nie włączam radia). Jest cicho i cholernie smutno, ze wszystkich adekwatnych ku temu powodów razem wziętych :(
Dziewiąty rok żałoby :( Chyba jestem nienormalna :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob wrz 12, 2009 11:14 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Chyba przerwa, sypię się :(

No kurcze, nasikać do chlebownika to już wyższa szkoła jazdy... :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob wrz 12, 2009 21:00 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Chyba przerwa, sypię się :(

Tak, tylko TWÓJ kotecek tak potrafi :twisted: :twisted: :twisted:

Dzisiaj KTOŚ obszczał dla odmiany ścianę za komputerem :crying:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob wrz 12, 2009 22:42 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Chyba przerwa, sypię się :(

No to już mi zabrakło pomysłów. W każdym razie Lilian zostaje u Ciebie na tymczasie :mrgreen: . Dłuuugim tymczasie.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob wrz 12, 2009 22:56 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Chyba przerwa, sypię się :(

Marcelibu pisze: No to już mi zabrakło pomysłów. W każdym razie Lilian zostaje u Ciebie na tymczasie :mrgreen: . Dłuuugim tymczasie.

Na co? Na to, gdzie jeszcze można u mnie w domu naszczać (z całą pewnością kocinek jeszcze niejednokrotnie nas zaskoczy :twisted: :twisted: :twisted: ), czy na to, co z takim obywatelem zrobić (myślę, że dywanik pod łóżko to całkiem niezły pomysł, szkoda czasu na dalsze główkowanie 8) ) ?
Niestety obawiam się, że nie będzie mógł zostać. Z uwagi na fatalny stan zdrowia (psychicznego, a jakże, wszak LSD mózg mi wyżarło czy jakoś tak 8) ) zamierzam w najbliższych dniach pozbyć się z domu najbardziej kłopotliwych egzemplarzy. I to właśnie Lilian będzie pierwszym, którego zaniosę do uśpienia albo wywiozę na Paluch :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Sob wrz 12, 2009 23:06 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Chyba przerwa, sypię się :(

Wielbłądziu, u mnie Bobinek dawno zaszczał chlebownik. umyłam, schowałam. bułki trzymam w szafie.
pochowałam wszystko, co trzyma zapachy, poza pokryciami na krzesła i pościelą. i tak Bobinek szcza jak najęta. jest taki preparat, lepszy niż Vitopar, jeśli chcesz, to Ci napiszę jaki. codziennie myję wszystkie blaty i zewnętrzne powierzchnie, bo Bobek kocha szczać na wszystko, jeśli tylko są koty poza nią (czyli norma).
dasz radę :ok: wierzę w Ciebie :ok: (bo mimo wszystko wierzę w siebie ;) )

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Sob wrz 12, 2009 23:27 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Chyba przerwa, sypię się :(

No to wygląda na to Kasiu, że Ty jesteś w stanie w pełni zrozumieć moją rozpacz wynikającą z posiadania w domu nałogowego szczyla :roll: :twisted:
I chyba też bure toto Twoje - a może przypadkiem też marmur :wink: ?
Dawaj nazwę tego preparatu.

U mnie od bardzo dawna nie ma firanek, zasłon, poduszek na krzesłach i ubrań na ich oparciach, obrusa na stole, ręczników na dostępnej dla kociej łapy wysokości, butów w przedpokoju, porozrzucanych gazet, długo by wymieniać czego jeszcze nie ma i nie może być :twisted: Pościel 'mieszka' w małym pokoju, gdzie Szczyl nie ma dostępu (ostatnio niestety dwukrotnie udało mu się wedrzeć - prania miałam na tydzień :crying: ).

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 13, 2009 6:25 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Chyba przerwa, sypię się :(

A tu widzę koteczki pomysłami tryskają! :mrgreen:
Cześć Kasiui :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie wrz 13, 2009 11:37 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Chyba przerwa, sypię się :(

kalair pisze:A tu widzę koteczki pomysłami tryskają! :mrgreen:

Szczególnie u jednego ta pomysłowość to constans :roll: :twisted:

Dziś spałam z boskim facetem. Uwalił mi się na kołdrze całym ciężarem swoich 5,5 kg na wysokości tego, czego nie posiadam :wink: , ugniatał kołdrę łapkami i słodko mruczał... Och Żabo, Miłości Moja :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 13, 2009 12:23 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Rejestr Olewacza.

Wyczuwam tu pełnię rozkoszy! :lol: :lol:
Bez względu na to, co masz, a czego nie. :mrgreen: [swoją drogą nie bredź].
Pisząc tryskają, właśnie to miałam na myśli :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie wrz 13, 2009 13:02 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Rejestr Olewacza.

kalair pisze:Wyczuwam tu pełnię rozkoszy! :lol: :lol:
1. Bez względu na to, co masz, a czego nie. :mrgreen: [swoją drogą nie bredź].
2. Pisząc tryskają, właśnie to miałam na myśli :mrgreen:

1. Jak nie widziałaś, to nie oceniaj. Nie mam :( :twisted:
2. Złośliwiec :twisted: Też chciałabym mieć tylko trzy, takie kolorowe i takie porządne :roll: :wink:
Zobaczysz, upiję kogoś, kto ma Twój adres (cholibka, Lemoniadka abstynentka :roll: ...), i będziesz miała czwartego :twisted: :twisted: :twisted:
To jest pogróżka :smokin:

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 13, 2009 14:07 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Rejestr Olewacza.

Słuchajcie, zapomniałabym.
Mamy solenizantów :D

Pięć lat temu około połowy września w ostatnim kręgu Piekieł przyszedł na świat śliczny słodki makowczyk płci niedookreślonej. Kiedy trafił w me czułe ręce ;), był tak maleńki, że granice pomyłki co do jego wieku (określonego wtedy przez wetów) zamykają się najwyżej w tygodniu w jedną lub w drugą stronę.

Mniej więcej w tym samym czasie na podwarszawskich działkach za Jankami na świat zawitała wraz z dwójką równie łaciatego rodzeństwa przepiękna drobniutka krówka z czarną plamką na nosie i z szalonymi (już od kołyski) zapędami samobójczymi.

Tym samym ogłaszam dzień dzisiejszy oraz kilka najbliższych umownymi dniami urodzin Lichosława i Nunki :torte: :birthday: :partygirl:

Jak zapewne pamiętacie, Nunu-Gumkojad od ponad dwóch lat żyje drugim życiem, a Lichuś... czy któraś z Was jest w stanie chociażby tylko na podstawie lektury moich wątków podliczyć, którym życiem żyje (jeszcze) na tym padole Liszek :roll: :twisted: ...?

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 13, 2009 14:16 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

:birthday: :torte: dla obu solenizantów!!!

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie wrz 13, 2009 16:06 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Podwójne urodziny :)))

:mrgreen: :birthday: Wszystkiego najlepszego dla moich ulubionych kotecków! :1luvu: (szczególnie tych biało-czarnych ;) )

Aha... chyba coś wykrakałaś w wątku Frotki... :| kilka dni temu moja pingwinica dobrała się do pokaźnej wielkości gumki recepturki i odgryzła kawałek :strach: mam nadzieję że tylko odgryzła, nie połknąwszy czegoś, zanim jej resztki zabrałam...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie wrz 13, 2009 16:33 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Rejestr Olewacza.

Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:Wyczuwam tu pełnię rozkoszy! :lol: :lol:
1. Bez względu na to, co masz, a czego nie. :mrgreen: [swoją drogą nie bredź].
2. Pisząc tryskają, właśnie to miałam na myśli :mrgreen:

1. Jak nie widziałaś, to nie oceniaj. Nie mam :( :twisted:
2. Złośliwiec :twisted: Też chciałabym mieć tylko trzy, takie kolorowe i takie porządne :roll: :wink:
Zobaczysz, upiję kogoś, kto ma Twój adres (cholibka, Lemoniadka abstynentka :roll: ...), i będziesz miała czwartego :twisted: :twisted: :twisted:
To jest pogróżka :smokin:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ad1-widziałam! :twisted: wyglądasz najzupełniej normalnie, braków niet. Kompleksy odrzuć. :wink:
Ad2-to nie złośliwe, tylko tak sobie fakt stwierdziłam, no..
A ta zaraz groźby, adresy, pogróżki, podarunki.. :kotek: :kotek:
Liczę na dyskrecję dziewczyn :mrgreen:
Buziaczki! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]