Kotków 7. Charliś[*] - POŻEGNANIE:(( s.102

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 14, 2009 20:33

Aniu-we wtorek rano wyjeżdżam do Mikoszewa :D ,wiec konto musiałabym miec do tego czasu-inaczej dopiero w nastepny poniedziałek bede mogła wysłac pieniążki-nie będe miała dostepu do netu.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sie 14, 2009 20:40

kropkaXL pisze:Aniu-we wtorek rano wyjeżdżam do Mikoszewa :D ,wiec konto musiałabym miec do tego czasu-inaczej dopiero w nastepny poniedziałek bede mogła wysłac pieniążki-nie będe miała dostepu do netu.

Nie wiem, czy w weekend uda mi się otworzyć jakieś netowe konto. Jeżeli nie, to dopiero w poniedziałek. Ale i tak płacić będę przy odbiorze, tak umówiłam się, czyli za dwa tygodnie.
Jesteście dziewczyny kochane :love:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pt sie 14, 2009 20:43

Aniu jak tylko bedziesz wiedziala jaki nr konta to pisz na pw.

Trzymam kciuki za Gabrynie.

ps dzis zrobilam porzadek w szafie:) jest co wystawiac:))))) duzzzzo ciuchow :D :D :D

Wystarczy na rehabilitacje i na sterylke Kleo :D
sciskam Cie dzielna kobieto
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pt sie 14, 2009 21:06

Bazarki idą jak złoto- zapraszam do licytowania i podrzucania !

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Sob sie 15, 2009 13:34

Gdzie jesteście ? Podrzucajcie, bo mnie już ręce bolą...

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Sob sie 15, 2009 13:49

Dzisiaj zdaje się dość mało ludzi na forum. Powyjeżdżali lub cóś. Łikendują :lol:

Anka

Post » Sob sie 15, 2009 13:59

Też zaraz wychodzę,ale jeszcze podrzucę prośbe o pomoc dla Gabrysi!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob sie 15, 2009 17:37

Podrzucę!

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob sie 15, 2009 18:11

Aniu , dziękuje Ci za pomoc :D jeszcze raz i do zobaczenia wcześnie-bardzo wcześnie rano :wink:
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Sob sie 15, 2009 20:14

mumka27 pisze:Aniu , dziękuje Ci za pomoc :D jeszcze raz i do zobaczenia wcześnie-bardzo wcześnie rano :wink:

Do zobaczenia :D

Anka

Post » Sob sie 15, 2009 21:51

Tak jak pisała wcześniej Ania, to, że Gabyś żyje, że ma dom i to TAKI dom jest dowodem na to, że można dokonać cudu :) Zaczynając od ludzi z Konina, którzy wierzyli tak bardzo, że nie dali uśpić Gabi przez FAN w Opolu po Ankę :) Wielu ludzi z forum wspierało i wspiera Gabyś finansowo. Dużo osób pomaga Ani. Teraz pomoc okazała się jeszcze bardziej potrzebna. Gabi wykonała milowy krok od dnia kiedy leżała na podłodze, na gazetach... nie wiadomo czemu, ten krok zaczyna nam się skracać :( Potrzeba jeszcze jednego wielkiego zrywu forumowego by Gabi mogła spokojnie odbyć swój turnus rehabilitacyjny. I my w ten zryw wierzymy :)

W swoim imieniu bardzo proszę o pomoc dla Gabrysi!

Mam przygotowany już fajny fant na bazarek 8) Najpóźniej w poniedziałek będzie wystawiony, liczę na godną bitwę :D

Serdecznie dziękuję tym, którzy już dziewczynom pomogli!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie sie 16, 2009 7:26

Gabi przed chwilą pojechała. Z dużą torbą podróżną jak bywalczyni sanatoriów :)
Pojechała pod najlepszą z możliwych opieką mumki i jej TŻa. Przed południem będą na miejscu.
Mimo wszystko denerwuję się jak zniesie nie tyle samą podróż ile w ogóle pobyt tam i rehabilitację. Przed wyjazdem dostała porcyjkę Kalm aidu, żeby była bardziej odprężona. Na Chlounię zadziałał rewelacyjnie.
Wczoraj miałam wątpliwości czy dobrze robię wysyłając ją. Długo rozmawiałam z Boo, której dziękuję za cierpliwe rozwiewanie moich wątpliwości.
Gabi w ostatnich dniach siusia często pod siebie, co oznacza, że słabną mięśnie utrzymujące pęcherz, może coś z unerwieniem. Jest szansa, że rehabilitacja pomoże.
Wszystko to wiem i rozumiem, ale dzisiaj w nocy spałam bardzo mało, wciąż myślałam o Gabi.
Teraz będę czekać na relacje z podróży, a potem z przybycia na miejsce. Jeśli ktoś już w niedzielny poranek nie śpi i tu zajrzy, to proszę o kciuki.

Anka

Post » Nie sie 16, 2009 7:30

Aniu-kciuki ogromniaste!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sie 16, 2009 8:11

Jesteśmy :) kciuki za Gabyś i za Ciebie. Spokojnie Anuś, będzie dobrze! A po powrocie Gabi trzeba pomyśleć o tym zestawie leków, o którym rozmawiałyśmy w piątek przez telefon.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie sie 16, 2009 8:22

Anka pisze:Gabi przed chwilą pojechała. Z dużą torbą podróżną jak bywalczyni sanatoriów :)
Pojechała pod najlepszą z możliwych opieką mumki i jej TŻa. Przed południem będą na miejscu.
Mimo wszystko denerwuję się jak zniesie nie tyle samą podróż ile w ogóle pobyt tam i rehabilitację. Przed wyjazdem dostała porcyjkę Kalm aidu, żeby była bardziej odprężona. Na Chlounię zadziałał rewelacyjnie.
Wczoraj miałam wątpliwości czy dobrze robię wysyłając ją. Długo rozmawiałam z Boo, której dziękuję za cierpliwe rozwiewanie moich wątpliwości.
Gabi w ostatnich dniach siusia często pod siebie, co oznacza, że słabną mięśnie utrzymujące pęcherz, może coś z unerwieniem. Jest szansa, że rehabilitacja pomoże.
Wszystko to wiem i rozumiem, ale dzisiaj w nocy spałam bardzo mało, wciąż myślałam o Gabi.
Teraz będę czekać na relacje z podróży, a potem z przybycia na miejsce. Jeśli ktoś już w niedzielny poranek nie śpi i tu zajrzy, to proszę o kciuki.

Kciuki!

Tym bardziej ze kotka kilka godzin bedzie u mnie domu.
Wlasnie sie o tym dowiedzialam :lol:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]