Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Aniu-we wtorek rano wyjeżdżam do Mikoszewa,wiec konto musiałabym miec do tego czasu-inaczej dopiero w nastepny poniedziałek bede mogła wysłac pieniążki-nie będe miała dostepu do netu.
mumka27 pisze:Aniu , dziękuje Ci za pomocjeszcze raz i do zobaczenia wcześnie-bardzo wcześnie rano
Anka pisze:Gabi przed chwilą pojechała. Z dużą torbą podróżną jak bywalczyni sanatoriów![]()
Pojechała pod najlepszą z możliwych opieką mumki i jej TŻa. Przed południem będą na miejscu.
Mimo wszystko denerwuję się jak zniesie nie tyle samą podróż ile w ogóle pobyt tam i rehabilitację. Przed wyjazdem dostała porcyjkę Kalm aidu, żeby była bardziej odprężona. Na Chlounię zadziałał rewelacyjnie.
Wczoraj miałam wątpliwości czy dobrze robię wysyłając ją. Długo rozmawiałam z Boo, której dziękuję za cierpliwe rozwiewanie moich wątpliwości.
Gabi w ostatnich dniach siusia często pod siebie, co oznacza, że słabną mięśnie utrzymujące pęcherz, może coś z unerwieniem. Jest szansa, że rehabilitacja pomoże.
Wszystko to wiem i rozumiem, ale dzisiaj w nocy spałam bardzo mało, wciąż myślałam o Gabi.
Teraz będę czekać na relacje z podróży, a potem z przybycia na miejsce. Jeśli ktoś już w niedzielny poranek nie śpi i tu zajrzy, to proszę o kciuki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości