Filutka bez ogonka w DS - odeszła nasza MIŁOŚĆ [']['][']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 23, 2010 13:25 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

??? mamy jakieś dobre wieści ?
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Pon kwi 26, 2010 17:26 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

wiga138 pisze:??? mamy jakieś dobre wieści ?

Niestety żadnego zainteresowania kicią :( Ona jest taka kochana, a nikt jej nie chce...
To taki bezproblemowy kotek...
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Od: Nie sty 20, 2008 12:35

Post » Pt maja 21, 2010 18:49 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

Chciałam oficjalnie przekazać informację, że nasza kochana Filusia od tygodnia jest w nowym domku :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance2:
Nie pisałam od razu, bo nie chciałam zapeszać, ale kicia zadziwiająco dobrze zniosła całą akcję przeprowadzki, szczególnie, że po drodze mieliśmy stłuczkę :evil: :evil: :evil: Spędziła u nas naprawdę dużo czasu, a mimo to zadziwiająco szybko się zaaklimatyzowała (na tyle, na ile chciała :)). Filusia zamieszkała w czteroosobowej rodzinie z inną młodą koteczką... :kotek: Jestem przeszczęśliwa, że Filusia w końcu znalazła swoich kochających Dużych :)
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Post » Pt maja 21, 2010 19:09 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

Oj, jakie wspaniałe wieści ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Bądź Filutko szczęśliwa w nowym domku :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Sob maja 22, 2010 16:29 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

Superrrrrrrrrrrr :ok: :dance2: :dance:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob maja 29, 2010 8:38 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

Filusia zaczęła nowym Dużym sikać do łóżka :? :? :? Mam nadzieję, że jej to minie.
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Post » Pon maja 31, 2010 9:19 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

Ups :?

Filusiu, proszę się natychmiast poprawić :ok:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Pon maja 31, 2010 9:21 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro cze 30, 2010 11:24 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

I jak Filutka w nowym domu, zaaklimatyzowała się całkiem?
Mam nadzieję, że siusianie do łóżka przeszło ...
:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Sob lip 03, 2010 13:47 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

Nie dość, że siuranie nie przeszło, to jeszcze zaczęła robić koopala 0,5 m od kuwetki :roll:
Jej Duzi mają anielską cierpliwość do niej, ale myślę, że nie potrwa to wiecznie, więc chyba Filusia wróci z adopcji :(
Podziwiam nowych właścicieli za cierpliwość i siłę do walki o Filusię. Jednak jeśli to się nie zmieni, to dłużej pewnie nie dadzą rady. Kupili nawet Feliwaya, ale i on nie działa. U mnie Filusia tak się nie zachowywała. Tam jest kotka, z którą Filutka się nie dogaduje, mimo że Gwiazda jest przekochaną koteczką. Nic złego nie robi Filusi, chce się po prostu z nią bawić. Filusia się jednak jej boi i chyba dlatego tak się dzieje...

Trzymajcie proszę kciuki za to, żeby zaczęła siurać i koopciać TYLKO do kuwetki...
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Post » Sob lip 03, 2010 14:33 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

Ehhhh, miałam nadzieję, że już jest OK. Mimo wszystko Filusia trafiła na wspaniałych ludzi, skoro tak długo wytrzymali, a nie poddali się po kilku dniach. A wszystkie takie najprostsze kwestie zostały sprawdzone, jak żwirek się nie podoba, kuweta kryta (przykładowo) jest be itp??

Trzymam kciuki, żeby jednak sytuacja się wyprostowała Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Sob lip 03, 2010 16:29 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

Szczerze mówiąc, to ja już nie mam pomysłów, co jeszcze może jej nie pasować. Ona po prostu zwykle załatwia się normalnie do swojej kuwetki (bo dostała swoją własną), ale co któryś raz robi to na łóżko 8O
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Post » Sob lip 03, 2010 19:20 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

a ustawienie kuwetki?
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Sob lip 03, 2010 20:10 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

Jedna, to główna, jest w łazience. Ta nowa (dla Filusi) stoi w dużym pokoju, tam, gdzie Filusia spędza większość czasu. Starają się, żeby zawsze była czysta i nawet, gdy nic w niej nie ma (mam na myśli sioo i koopale), to Filutka i tak potrafi narobić gdzie indziej :( Prawdą jest, że potrafi z niej skorzystać także rezydentka, ale tego nie da się uniknąć. Jak tylko tam wlezie, to zaraz czyszczą kuwetkę, żeby Filusia mogła z niej swobodnie korzystać.

Nie wiem już, co im podpowiedzieć... :roll: :roll: :roll:
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Post » Sob lip 03, 2010 20:24 Re: pilnie szukamy domu dla kotki-cienia - skarb nam się marnuje

hym.. a zadnego neutralizatora nie stosuja? odswiezacza?
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

[poprzednia][następna]