Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:W domu.
Zeby innych nie zarazac.
A na ładne oczy mi nie uwierzysz?Femka pisze:Z potwierdzeniem notarialnym, że to Twoja macicaLemoniada pisze:Nie bardzo wiem jak. Chcesz otrzymać zdjęcie rentgenowskie mojej macicy?Femka pisze:udowodnijLemoniada pisze:Ni sztuki nie mam i mieć nie chcę. Dzieci, brrr...
Lemoniada pisze:A na ładne oczy mi nie uwierzysz?Femka pisze:Z potwierdzeniem notarialnym, że to Twoja macicaLemoniada pisze:Nie bardzo wiem jak. Chcesz otrzymać zdjęcie rentgenowskie mojej macicy?Femka pisze:udowodnijLemoniada pisze:Ni sztuki nie mam i mieć nie chcę. Dzieci, brrr...
varia pisze:Lemoniada pisze:A na ładne oczy mi nie uwierzysz?Femka pisze:Z potwierdzeniem notarialnym, że to Twoja macicaLemoniada pisze:Nie bardzo wiem jak. Chcesz otrzymać zdjęcie rentgenowskie mojej macicy?Femka pisze:udowodnijLemoniada pisze:Ni sztuki nie mam i mieć nie chcę. Dzieci, brrr...
Na co..?
BarbAnn pisze:fervex ma takie hokus pokus zwalczajace katary o podlozu alergicznym
wiec pewnie jestes uczulona na cos...
albo na inne cos
w tym roku ujawnił się dość silny katar alergiczny. Ale od wczorajszego wieczora naprawdę byłam połamana, bolały mnie kości. A po fervexie jak nowo narodzona.BarbAnn pisze:fervex ma takie hokus pokus zwalczajace katary o podlozu alergicznym
wiec pewnie jestes uczulona na cos...
albo na inne cos
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 1248 gości