Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:jak się szybko nie znajdzie domek dla Cycka, to JA będę załatwiona
Femka pisze:Dorota pisze:5. A o niewypale miedzy Biblioteka Uniwersytecka a Kosciolem takimz cichoo jakim niewypale?
Femka pisze:Ja-Ba, cud-szmatka służy do mycia okien. Jej cudowność polega na tym, że przecierasz szybę, pozostawiasz do wyschnięcia i już. Ani jednej smugi![]()
Acha, nie używa się do tego nawet kropli detergentu.
Dzień dobry. Szczypiorki w porządku. Dziś drugi raz odrobaczamy Cycka, pod warunkiem, że dam radę podjechać do CC (drugi koniec miasta).
Femka pisze:Gosiak104 mi upolowałateraz mam dwa
A jak tak bardzo chcesz uratować Cycka, to mogę Ci go podrzucić
Dorota pisze:Femka pisze:Dorota pisze:5. A o niewypale miedzy Biblioteka Uniwersytecka a Kosciolem takimz cichoo jakim niewypale?
Ja sie nie znam.
Przyjechali saperzy w eskorcie policji na sygnale.
Wykopali. I zabrali.
Bylo toto 20 metrow od mojej firmy.
Femka pisze:8O![]()
![]()
nie ewakuowali Was na czas wykopywania?
Dorota pisze:Femka pisze:8O![]()
![]()
nie ewakuowali Was na czas wykopywania?
Nie.
Ja tylko gapilam sie przez okno
i zastanawialam sie, co u nas robia saperzy.
Byc moze to nie bylo cos bardzo niebezpiecznego.
Tylko troche
Gosiak kategorycznie nie chce Cycka. Nawet szantażowi się oparłakalair pisze:Femka pisze:Gosiak104 mi upolowałateraz mam dwa
A jak tak bardzo chcesz uratować Cycka, to mogę Ci go podrzucić
O, to Gosiak w ramach wdzięczności daj Cycka!![]()
![]()
niewypały są zawsze niebezpieczneDorota pisze:Byc moze to nie bylo cos bardzo niebezpiecznego.
Tylko troche
Femka pisze:nie pamiętam, jak ona się nazywa. Wiem, że na rynku jest masa o wiele tańszych, nawet w Rossmannie. Ale po przetestowaniu okazało się, że wszystkie wymagają jakichś dodatkowych czynności. Ta jedna nic, tylko przetarcie szyb![]()
O ile sobie przypominam, to tę szmatkę firmuje firma act lub akt, jest chyba ze Skandynawii. Sprzedają to w takim samym systemie jak avon.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości