kasia86 pisze:
A nasza Milenka to gdzieś nam wybyła.
No własnie Mila nam znikła,Kasi nie widać,później może wejdą
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:
A nasza Milenka to gdzieś nam wybyła.
milenap pisze: ale nic straconego....może jeszcze będzie tak, ze Miziak będzie naszym wspólnym kotem, tylko na razie o tym ciiiii....![]()
milenap pisze:Dziewczyny, jestem, przepraszam! wszystko u nas w porzadku, wczoraj po prostu miałam super niespodziankę - mama z babcią niezapowiedzianie przyjechały do mnieco prawda dziś już musiały jechać, bo mama jutro do pracy, a to ok. 5-6 h jazdy samochodem, ale się ucieszyłam
![]()
No i wiadomo, nie było czasu nawet otworzyć komputera![]()
Gluś pokochał babcię (poprzednim razem się jej bał), bo dostał odpowiednią ilość mięska
Meli spodobało się bardzo całowanie z mamą, Miziak latał pomiędzy wszystkimi, a Zula, jak zwykle szcześliwa,bo przyjechała mama
![]()
Mama chciała Miziaka zabieraćale nic straconego....może jeszcze będzie tak, ze Miziak będzie naszym wspólnym kotem, tylko na razie o tym ciiiii....
![]()
Czas nam minął szybciutko oczywiśc, za szybko! ale mi od razu lepieja się objadłam...uff, jak bąk
milenap pisze:Sylwia, futrzaczek śliczny, a to chłopak czy dziewczyna? wiesz?
No tak, bardzo się ucieszyłam, zrobiły mi prawdziwą niespodziankę![]()
Babcia, jak zwykle wmuszałą jedzenie nie tylko we mnie, ale i w kotyteraz nie chcą nawet kolacji, tylko leżą obżarte
![]()
Kasia, Sylwia, wysyłam pw, jakby ktoś jeszcze był ciekawy tej "wspólnoty", to zapraszam na pw, na razie nie chcę jeszcze nic tak oficjalnie pisac i zapeszać
milenap pisze:Sylwia, futrzaczek śliczny, a to chłopak czy dziewczyna? wiesz?
No tak, bardzo się ucieszyłam, zrobiły mi prawdziwą niespodziankę![]()
Babcia, jak zwykle wmuszałą jedzenie nie tylko we mnie, ale i w kotyteraz nie chcą nawet kolacji, tylko leżą obżarte
![]()
Kasia, Sylwia, wysyłam pw, jakby ktoś jeszcze był ciekawy tej "wspólnoty", to zapraszam na pw, na razie nie chcę jeszcze nic tak oficjalnie pisac i zapeszać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Sigrid i 8 gości