Zula,Gluś,Mela i Daszka. Niespodzianek c.d. - str. 95

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 16, 2009 20:23

kasia86 pisze:

A nasza Milenka to gdzieś nam wybyła. :(

No własnie Mila nam znikła,Kasi nie widać,później może wejdą
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie maja 17, 2009 7:23

Nie było mnie bo padłam jak kawka!
W domu zimno,koty lezą pod kołdrę,a jeszcze wczoraj nic nie odpoczęłam bo dopiero ok 18 -ej byłam w domu-nienawidzę pracować w soboty :evil: :evil: :evil:
Aniu-ja tez nie mam z kim jeździc do lasu :( -siostra jednak woli wędkowanie,tak wiec muszę liczyc tylko na znajomych-całe szczęście,że oni tez wariaci na tym punkcie!
A Milenka faktycznie wczoraj zniknęła z forum 8O
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie maja 17, 2009 9:58

Milenko-mam nadzieję,że to tylko kłopoty z netem,lub brak czasu-wszystko u Was w porządku?
Ja znów dzisiaj ide do Mamy-kolejna warstwa lakieru na biurko!
Moge tylko w wolne dni malować ,bo z pracy wracam późno,ale kiedys wreszcie skończę ,poskładam je do kupy i będe z dumą patrzyła na swoje dzieło,a i wygodniej będzie siedzieć przy kompie,bo teraz tu klawiatura stoi na komodzie(wątpliwej urody ozdoba :? ) i niewygodnie mi pisać-za wysoko!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie maja 17, 2009 10:23

No to Kasiu masz trochę zabawy.
A Milenka też mnie zmartwiła,też mam nadzieję że to tylko brak netu
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie maja 17, 2009 12:08

Rzucamy okiem... :D
Nie ma ? 8O
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie maja 17, 2009 16:07

No kurczę-zaczynam się martwić :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie maja 17, 2009 18:43

Praktycznie cały dzień jej nie widać.
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie maja 17, 2009 19:14

Dziewczyny, jestem, przepraszam! wszystko u nas w porzadku, wczoraj po prostu miałam super niespodziankę - mama z babcią niezapowiedzianie przyjechały do mnie :D co prawda dziś już musiały jechać, bo mama jutro do pracy, a to ok. 5-6 h jazdy samochodem, ale się ucieszyłam :D

No i wiadomo, nie było czasu nawet otworzyć komputera :wink:

Gluś pokochał babcię (poprzednim razem się jej bał :wink: ), bo dostał odpowiednią ilość mięska :lol: Meli spodobało się bardzo całowanie z mamą, Miziak latał pomiędzy wszystkimi, a Zula, jak zwykle szcześliwa,bo przyjechała mama :D

Mama chciała Miziaka zabierać :wink: ale nic straconego....może jeszcze będzie tak, ze Miziak będzie naszym wspólnym kotem, tylko na razie o tym ciiiii.... :wink:

Czas nam minął szybciutko oczywiśc, za szybko! ale mi od razu lepiej :D a się objadłam...uff, jak bąk :oops:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie maja 17, 2009 19:16

A ja dzisiaj przycelowałam futrzaka.Jeste jeszcze drugi a'la Mela,ale jego nie było.Fotki musiałam strzelać z okna,bo nie dają do siebie dojść,spierdzielają gdzie największe krzaki rosną

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie maja 17, 2009 19:21

No to cieszymy się że aż tak niespodziankowo upłynął Ci czas

milenap pisze: ale nic straconego....może jeszcze będzie tak, ze Miziak będzie naszym wspólnym kotem, tylko na razie o tym ciiiii.... :wink:

???wow
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie maja 17, 2009 19:22

milenap pisze:Dziewczyny, jestem, przepraszam! wszystko u nas w porzadku, wczoraj po prostu miałam super niespodziankę - mama z babcią niezapowiedzianie przyjechały do mnie :D co prawda dziś już musiały jechać, bo mama jutro do pracy, a to ok. 5-6 h jazdy samochodem, ale się ucieszyłam :D

No i wiadomo, nie było czasu nawet otworzyć komputera :wink:

Gluś pokochał babcię (poprzednim razem się jej bał :wink: ), bo dostał odpowiednią ilość mięska :lol: Meli spodobało się bardzo całowanie z mamą, Miziak latał pomiędzy wszystkimi, a Zula, jak zwykle szcześliwa,bo przyjechała mama :D

Mama chciała Miziaka zabierać :wink: ale nic straconego....może jeszcze będzie tak, ze Miziak będzie naszym wspólnym kotem, tylko na razie o tym ciiiii.... :wink:

Czas nam minął szybciutko oczywiśc, za szybko! ale mi od razu lepiej :D a się objadłam...uff, jak bąk :oops:

Ale super! :D -na pewno byłas szczęśliwa,że Mama z Babcią Cie odwiedziły!
Jesteś tam tak bardzo osamotniona :(
Cieszę sie razem z Toba Milenko!
A ten wspólny Miziak,kiedy będzie wspólny :lol: ?
Coś już sie kroi?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie maja 17, 2009 19:27

Ja też chcę taką niespodziankę,- mama, babcia! :crying:

My tu o Ciebie się tak martwiłyśmy, a okazuje się, że niepotrzebnie. :D

Mila zdrowa i najedzona i co najważniejsze, to że koteczki też wykochane.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie maja 17, 2009 19:41

Sylwia, futrzaczek śliczny, a to chłopak czy dziewczyna? wiesz?

No tak, bardzo się ucieszyłam, zrobiły mi prawdziwą niespodziankę :D

Babcia, jak zwykle wmuszałą jedzenie nie tylko we mnie, ale i w koty :wink: teraz nie chcą nawet kolacji, tylko leżą obżarte :lol:

Kasia, Sylwia, wysyłam pw, jakby ktoś jeszcze był ciekawy tej "wspólnoty", to zapraszam na pw, na razie nie chcę jeszcze nic tak oficjalnie pisac i zapeszać :wink:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie maja 17, 2009 19:47

milenap pisze:Sylwia, futrzaczek śliczny, a to chłopak czy dziewczyna? wiesz?

Babcia, jak zwykle wmuszałą jedzenie nie tylko we mnie, ale i w koty :wink: teraz nie chcą nawet kolacji, tylko leżą obżarte :lol:

Kasia, Sylwia, wysyłam pw, jakby ktoś jeszcze był ciekawy tej "wspólnoty", to zapraszam na pw, na razie nie chcę jeszcze nic tak oficjalnie pisac i zapeszać :wink:

Oki Milenko.

No właśnie nie mogę dojrzeć,bo ucieka,ale wydaje mi się że to chłopak,kiedys pewni przylukam,nie wiem jesczze jak ale przylukam.

Alle słuchajcie dziewczyny.Sąsiady pod nami jakie piękne cudo mają - chłopaka.Jak szłam ze sklepuw ten dzień co Myszy fotke zrobiłam jak z okna wygląda.Sąsiad widział że stoję,to postanowił pokazać ich cudo.No piękny jest.Cos a'la Mrubis naszej koleżanki Maciejowej tylko tem ma więcej białego niz Mrubis,z tego całego zchwytu zapomniałam jemu fotke zrobić phonem jak swojej gwieździe robiłam
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie maja 17, 2009 20:02

milenap pisze:Sylwia, futrzaczek śliczny, a to chłopak czy dziewczyna? wiesz?

Nie zapeszajmy :lol: ,ale :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
i tak będe trzymać!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]