Ale dex mnie rozlozyl

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Ale dex mnie rozlozylZ tych cukierkow mozna juz chyba krem zrobic bez wiekszego trudu
Chat pisze:moś pisze:Ale dex mnie rozlozylZ tych cukierkow mozna juz chyba krem zrobic bez wiekszego trudu
On je pogryza, dran jeden. Te rozmymlane sa na straty. A reszta sie jakos trzymaTZ je tak bardzo lubi, ze kazdego pochlonie
Chat pisze:Litosci, dobra kobieto, za 15 minut musze jechac po Darie, po drodze zostawic u tesciow Jasiowe konskie ciuchy, kupic prezent dla tesciowej (ma dzis urodziny), dostarczyc Darie ze szkoly na solfez, z solfezu na pianino, odebrac Jasi z koni, wpasc do domu , wyladowac zakupy, zawinac prezent dla tesciowej, poczekac na TZ-ta (ma rade pedagogiczna) i udac sie na imprezke do tesciow.Uffffff....Jutro rano mam lekcje polskiego, postaram sie jednak zajrzec do Was, kochane moje
Chat pisze:Litosci, dobra kobieto, za 15 minut musze jechac po Darie, po drodze zostawic u tesciow Jasiowe konskie ciuchy, kupic prezent dla tesciowej (ma dzis urodziny), dostarczyc Darie ze szkoly na solfez, z solfezu na pianino, odebrac Jasi z koni, wpasc do domu , wyladowac zakupy, zawinac prezent dla tesciowej, poczekac na TZ-ta (ma rade pedagogiczna) i udac sie na imprezke do tesciow.Uffffff....Jutro rano mam lekcje polskiego, :
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, MB&Ofelia i 39 gości