Moderator: Estraven
Chat pisze:No snuja sie kociaste, snuja...Chyba ta pogoda tak na nie wplywa
alus1 pisze:Chat pisze:No snuja sie kociaste, snuja...Chyba ta pogoda tak na nie wplywa
ee nie aż tak źle, jest dzisiaj nakręciłam filmik "łóżkowe szaleństwa" może uda mi się go wieczorkiem dodać
no to czekamy alus1 pisze:Chat pisze:No snuja sie kociaste, snuja...Chyba ta pogoda tak na nie wplywa
ee nie aż tak źle, jest dzisiaj nakręciłam filmik "łóżkowe szaleństwa" może uda mi się go wieczorkiem dodać
JoasiaS pisze:alus1 pisze:Chat pisze:No snuja sie kociaste, snuja...Chyba ta pogoda tak na nie wplywa
No jasne - wieczorkiem. Akurat jak mnie nie ma
alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:Chat pisze:No snuja sie kociaste, snuja...Chyba ta pogoda tak na nie wplywa
nie zniknie do jutra![]()
muszę się naumieć a filmik kręciła tuż przed wyjściem

JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:Chat pisze:No snuja sie kociaste, snuja...Chyba ta pogoda tak na nie wplywa
Jutro mnie ni ma
alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:Chat pisze:No snuja sie kociaste, snuja...Chyba ta pogoda tak na nie wplywa
Jutro mnie ni ma
cierpliwość jest ponoć cnotą![]()
JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:Chat pisze:No snuja sie kociaste, snuja...Chyba ta pogoda tak na nie wplywa
Jutro mnie ni ma
cierpliwość jest ponoć cnotą![]()
Maupa
alus1 pisze:no wiedziałam że nie wyrobisz, ładnie tak w poście?![]()
JoasiaS pisze:alus1 pisze:no wiedziałam że nie wyrobisz, ładnie tak w poście?![]()
A co mi tam, i tak nie obchodzę postu![]()
JoasiaS pisze:alus1 pisze:a czemu Cię do jasnej ciasnej nie będzie?
Muszę jechać do Krakowa
alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:a czemu Cię do jasnej ciasnej nie będzie?
Muszę jechać do Krakowa
ale Ci zazdroszczę
JoasiaS pisze:Aluś, ja tam zazwyczaj wpadam jak po ogień. Załatwiam urzędowe sprawy i zaraz wracam, bo jestem wykończona. To miasto jest cudowne w weekend. W tygodniu nie mogłabym żyć w tych korkach, kolejkach i brudzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Majestic-12 [Bot], Meteorolog1 i 28 gości