Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:ja dzis wylaczylam wszystko z pradu w pokoju i zobaczymy co bedzie. o 3 30 mialam pobudke bo klopsia puscila pawia.., na mnie..a po pawiu zaczela sie zabawa, jestem wykonczona wszystko robia zeby panci dokopac
Od razu jak kot przyszedł do nas i od razu młoda zakumała o co chodzi, a dopiero 2,5miesiąca maagul-la pisze:a jeszcze pytanie mam, kiedy kupilyscie kotu pierwszy drapak?
Moją ofukałam kilka razy jak kable ruszałaHannah12 pisze:Kable najlepiej włożyć w specjalna tuleję - można takie nabyć w sklepach elektrycznych, czy komputerowych, a jak takiej nie ma to w stary wąż od odkurzacza.
Czyli jak my mamy 10m2 więcej to możemy zmieścić spokojnie 6kotów?vadee pisze:agul-la pisze:a tak spytam niedyskretniejak duze masz mieszkanie, ze tyle kotow sie miesci?
trochę >50 m2, nie wiem dokładnie
jeden pokój i tak nam robi za schowek, więc go nie otwieramy
No wiesz, to nie koty są dla Ciebie, ale Ty dla nich, więc jak one chcą, to trzeba się z nimi bawićagul-la pisze:ja dzis wylaczylam wszystko z pradu w pokoju i zobaczymy co bedzie. o 3 30 mialam pobudke bo klopsia puscila pawia.., na mnie..a po pawiu zaczela sie zabawa, jestem wykonczona wszystko robia zeby panci dokopac
hihi pisze:Czyli jak my mamy 10m2 więcej to możemy zmieścić spokojnie 6kotów?vadee pisze:agul-la pisze:a tak spytam niedyskretniejak duze masz mieszkanie, ze tyle kotow sie miesci?
trochę >50 m2, nie wiem dokładnie
jeden pokój i tak nam robi za schowek, więc go nie otwieramy![]()
![]()
Amika6 pisze:Vadee, całkiem dobrze sobie radzicie więc możesz usunąć już tego HELP'a z tytułu bo ludzi straszysz :D
A maluszek śliczniusi
No każdy sposób dobry, byleby przespać chociaż kilka godzinekvadee pisze:hahaahah to ja poprzyczepiałam do ramy łóżka różne zwisające zabawkiale i tak zdarza się najczęsciej, że znacznie ciekawsze okazują się nasze twarze/nogi/ręce...
![]()
hihi pisze:Kluska ma się świetnie, wczoraj zdekapitowała 2 figurki stojące w kuchni, w ramach przemeblowania oczywiście, w celu dostania się na parapet, bo za mała jest, aby wskoczyć
Teraz to już została mi jedna Murzynkavadee pisze:hihi pisze:Kluska ma się świetnie, wczoraj zdekapitowała 2 figurki stojące w kuchni, w ramach przemeblowania oczywiście, w celu dostania się na parapet, bo za mała jest, aby wskoczyć
hahahahah![]()
a w ogóle to moja mama też ma takie murzyny jak Ty(moje sokole oko wypatrzyło je gdzieś w tle za Klusencją
)
a właśnie, jest już jakieś oficjalne imię?
hihi pisze:Kluska reaguje na "KOOCIEEE" i zastanawiam sie czy tak nie zostawić![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Tygrysiątko i 38 gości