Czekam na ogłoszenie zbiórki i nr konta.
Boo, wspaniała ta opowieść o róży.
Moderator: Estraven

pamir pisze:Przyszłam do pracy specjalnie, żeby zajrzeć do wątku Gabrysi. Cieszę się, że nie wygląda to już tak beznadziejnie jak przedwczoraj
Czekam na ogłoszenie zbiórki i nr konta.
Boo, wspaniała ta opowieść o róży.
piotr568 pisze:Zapisuję się z kciukami i pazurkami do wątku Gabrysi, bo jak Pati zaczyna działać to zawsze są rewelacyjne rezultaty Jej poczynań. Widzę że już opolszczyzna zaczyna być za ciasna i Pati rozszerza horyzonty:)
Boo77 pisze:piotr568 pisze:Zapisuję się z kciukami i pazurkami do wątku Gabrysi, bo jak Pati zaczyna działać to zawsze są rewelacyjne rezultaty Jej poczynań. Widzę że już opolszczyzna zaczyna być za ciasna i Pati rozszerza horyzonty:)
kristinbb pisze:Boo77 pisze:piotr568 pisze:Zapisuję się z kciukami i pazurkami do wątku Gabrysi, bo jak Pati zaczyna działać to zawsze są rewelacyjne rezultaty Jej poczynań. Widzę że już opolszczyzna zaczyna być za ciasna i Pati rozszerza horyzonty:)
O to Boo77 taka rewelacyjna??
nie wiedziałam , nie wiedziałam...
kristinbb pisze:Boo77 pisze:piotr568 pisze:Zapisuję się z kciukami i pazurkami do wątku Gabrysi, bo jak Pati zaczyna działać to zawsze są rewelacyjne rezultaty Jej poczynań. Widzę że już opolszczyzna zaczyna być za ciasna i Pati rozszerza horyzonty:)
Boo77 pisze:Złe języki ludzkie pomówieniaheheh
Ale powiem Wam, ze ciężko mi się czeka na konkretyJuż bym chciała wiedzieć co i jak, co robić itp konkrety, konkrety...
Ale czekam.
Sylwi@ pisze:Spokojnej nocy Boo!
Dobranoc Gabi!
trawa11 pisze:kristinbb pisze:Boo77 pisze:piotr568 pisze:Zapisuję się z kciukami i pazurkami do wątku Gabrysi, bo jak Pati zaczyna działać to zawsze są rewelacyjne rezultaty Jej poczynań. Widzę że już opolszczyzna zaczyna być za ciasna i Pati rozszerza horyzonty:)
i to jeszcze jak![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, Baidu [Spider], luty-1, Meteorolog1 i 31 gości