Avian pisze:Dzień dobry znad morza![]()
![]()
Szylkrecia z północy pozdrawia szylkrecie z południa
Cześć Avianku! Jak super, że Krecia czekała!

Piękna jest..

I dla Ciebie-
lokalna Kretka-

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Jakaś taka...................mewa ?
kalair pisze:bubor pisze:Jakaś taka...................mewa ?
Tak,mewa!![]()
Zdjęcie z dużym zbliżeniem,i dośc ładne,tylko nie wiem,czemu, po zmniejszeniu jakieś takie mniej wyraźne..A mam ją na pulpicie jako tapetkę!
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Jakaś taka...................mewa ?
Tak,mewa!![]()
Zdjęcie z dużym zbliżeniem,i dośc ładne,tylko nie wiem,czemu, po zmniejszeniu jakieś takie mniej wyraźne..A mam ją na pulpicie jako tapetkę!
Eee tam Kalair , robisz fajniutkie fotki nowym aparatem - jak je widzę to dojrzewam coraz bardziej żeby sie pozbyć mojego![]()
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Jakaś taka...................mewa ?
Tak,mewa!![]()
Eee tam Kalair , robisz fajniutkie fotki nowym aparatem - jak je widzę to dojrzewam coraz bardziej żeby sie pozbyć mojego![]()
No właśnie nie robię..Ja się nie czuję usatysfakcjonowana,chociaż mewa jest naprawdę super, czego jak na złość nie widać!
![]()
I nie żartuj,msz ładne zdjęcia.
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:No tak..i tym sposobem większość życia spędzisz w kolejkach!
takie czasy![]()
![]()
brrr..![]()
![]()
kalair pisze:A taką wczoraj pstryknęłam foteczkę..ładna?
![]()
Siedziała.sobie na środku rzeki, i czekała,aż ktoś ją sfoci![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:No tak..i tym sposobem większość życia spędzisz w kolejkach!
takie czasy![]()
![]()
brrr..![]()
![]()
chwilowy brak towaru![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:A taką wczoraj pstryknęłam foteczkę..ładna?
![]()
Siedziała.sobie na środku rzeki, i czekała,aż ktoś ją sfoci![]()
a to kaczka jest![]()
![]()
![]()
bo ja się nie znam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 47 gości