całkowicie sie z Toba zgadzam
a zabawka przecudna, gratuluję pomysłowości-chyba musze wyprobowac.
Tzn nie osobiście
Moderator: Estraven
koty, to nie potrzeba już żadnych kwiatów, w skrzynkach czy doniczkach mb pisze:
Jeśli na balkonie ma się TAKIE![]()
koty, to nie potrzeba już żadnych kwiatów, w skrzynkach czy doniczkach
Bo ŻADNE kwiaty nie ozdobią balkonu BARDZIEJ
Przesyłam mnóstwo mizianek i całusów dla dwóch wyjątkowych chłopaków, a Ciebie wspólnie, w piątkę, pozdrawiamy słonecznie (w braku prawdziwego słonka), mając nadzieję, że w nocy udało Ci się wyspać

A ja im zazdroszczę, bo w taką pogodę też chętnie bym pospała, ale muszę ich zostawić i wyjść anna09 pisze:Cioc Mjs chyba rzeczywiście wszystko kojarzy się z lodami
![]()
![]()
![]()
Prawdą jest, że chłopaki dzisiaj z powodu paskudnej i zimnej pogody nie wyjdą... na dwórOni co prawda mieszkaja w Krakowie, ale nie u rodowitej krakuski, więc wychodzą na dwór, a nie na pole

Oj, to było mizianko
Ginuś na tradycyjnych już miziankach u mnie przed komputerem
Baksiu w "domku"
Ginuś opiekujący się nienajlepiej czującym się Baksiem. Ginuś już nie pierwszy raz wykazał się opiekuńczością wobec Baksia. Kochany kotek 

iwona_35 pisze:anno, jesteś super domkiem i nie nawet nie myśl a na pewno nie pisz,ze jest inaczej. Koty czasem wymiotują i nic na to nie poradzisz,a w Waszym przypadku, najważniejsze,że zauważyłaś no i mam nadzieję ,że już jest wszystko porządku![]()
![]()
![]()
no i oczywiście całuski dla chłopaków

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości