Uuuuuu niedobrze...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rózia pisze:Dobrze, że dziś już lepiejPrzekazuję Bagietowe mruczenia-pozdrowienia pod hasłem "Pcimkolorki wszystkich krajów - łączcie się!"
PcimOlki pisze:Właściwie nie wiem co się stało. Zuważyłem dopiero, kiedy spuchł jej palec i stan zapalny się zrobił.
pixie65 pisze:PcimOlki pisze:Właściwie nie wiem co się stało. Zuważyłem dopiero, kiedy spuchł jej palec i stan zapalny się zrobił.
A nie zahaczyła się przypadkiem pazurkiem w trakcie drapania (na drapaku albo podobnie)?
Znajoma kotka prawie wyrwała sobie pazurek zaczepiając o tkaninę obiciową i próbując odczepić się samodzielnie i za wszelką cenę...
Niestety (albo stety), prezydentem będzie Zajonc z wątku joli.goc. Jak tak patrzę na moją pcimkolorkę, to przede wszystkim widzę: bezkompromisowe dążenie do celu, skłonność do przysrywania silniejszym (dosłownie - na "nr 2" pędzi do nikitowej kuwety), pazerność, skrajną nieufność wobec obcych i wysoki poziom zapotrzebowania na luksus. To mi raczej pasuje do członka (szefa?) Grupy Trzymającej Władzę. Ciekawe, czy wszystkie pcimkolorki tak mają?PcimOlki pisze:Pcimkolorka na prezydenta.![]()
Rózia pisze:Niestety (albo stety), prezydentem będzie Zajonc z wątku joli.goc. Jak tak patrzę na moją pcimkolorkę, to przede wszystkim widzę: bezkompromisowe dążenie do celu, skłonność do przysrywania silniejszym (dosłownie - na "nr 2" pędzi do nikitowej kuwety), pazerność, skrajną nieufność wobec obcych i wysoki poziom zapotrzebowania na luksus. To mi raczej pasuje do członka (szefa?) Grupy Trzymającej Władzę.PcimOlki pisze:Pcimkolorka na prezydenta.![]()
Rózia pisze:Ciekawe, czy wszystkie pcimkolorki tak mają?
PcimOlki pisze:Rózia pisze:Ciekawe, czy wszystkie pcimkolorki tak mają?
Raczej nie.
Rózia pisze:Niestety (albo stety), prezydentem będzie Zajonc z wątku joli.goc. Jak tak patrzę na moją pcimkolorkę, to przede wszystkim widzę: bezkompromisowe dążenie do celu, skłonność do przysrywania silniejszym (dosłownie - na "nr 2" pędzi do nikitowej kuwety), pazerność, skrajną nieufność wobec obcych i wysoki poziom zapotrzebowania na luksus. To mi raczej pasuje do członka (szefa?) Grupy Trzymającej Władzę. Ciekawe, czy wszystkie pcimkolorki tak mają?PcimOlki pisze:Pcimkolorka na prezydenta.![]()
Rózia pisze:Hop, hoop!
Co słychać u białobrzusznych?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1360 gości