Moderator: Estraven
Femka pisze:CoToMa pisze:Chyba jednak spasuję
ech, takie czasy, że na człowieka nie ma co liczyć
CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Chyba jednak spasuję
ech, takie czasy, że na człowieka nie ma co liczyć
Jak to nie ma co liczyć?
Ja właśnie czuję się w obowiązku chronić Cię przed moimi footrami!
CoToMa pisze:Mój Myszak uwielbia Trovet RID i na szczęście nie po nim biegunek. Gryzzli i Puma również. Kupuję go ze względu na cenę, bo najtaniej wychodzi - 3 kg za 70 zł.
Marcelibu - czy tą nową karmę można zdobyć w jakimś sklepie? I za ile? Pamiętasz, że jestem Ci coś winna?
Marcelibu pisze:CoToMa pisze:Mój Myszak uwielbia Trovet RID i na szczęście nie po nim biegunek. Gryzzli i Puma również. Kupuję go ze względu na cenę, bo najtaniej wychodzi - 3 kg za 70 zł.
Marcelibu - czy tą nową karmę można zdobyć w jakimś sklepie? I za ile? Pamiętasz, że jestem Ci coś winna?
Nic mi nie jesteś winna. Na zdrowko dla Twojej Kociarni!!!!!!
Doruniad pisze:Mrauka wcina animonda że michę wylizuje do czysta. Trochę suchy rc jei się znudził, ale dziś dostanie Hill'sa i zobaczymy.
Femka współczuję z tym jedeniem, Mrauka jedynie renala rc saszetek z kurcakiem nie tykała.
Femka pisze:Właśnie mnie ubiegłaś. Ten tydzień był dla moich Szczypiorów krytyczny. Cudem życie zachowały![]()
któregoś dnia rano wstałam, a na podłodze zrzucona z górnej półki regału kolumna radia. Nie wiem, jak one to zrobiły. Musiały się dobrze wyslilić, poza tym kolumna była przecież podłączona do wieży, a kable wyrwane.
Ja je kiedyś zabiję, rozpruję, poduszę, ogony poucinam![]()
![]()
![]()
szkodniki paskudne, pasożyty zapchlone, potfooory.
Jak one to zrobiły![]()
![]()
![]()
jak to się stało, że nie usłyszałam łomotu przez sen![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 609 gości