Pouśmiecham się zdalnie do Hugonka, potrzymam kciuki... Niech idzie ku dobremu!

Moderator: Estraven
Nul pisze:Przepraszam, ale też się pośmiałam
Pouśmiecham się zdalnie do Hugonka, potrzymam kciuki... Niech idzie ku dobremu!
![]()
![]()
ewar pisze:Gosia, chyba trochę spanikowałaś. Oby, oby
Gosiagosia pisze:ewar pisze:Gosia, chyba trochę spanikowałaś. Oby, oby
Chyba tak , jestem już przewrażliwiona i boję się przeoczyć choroby.
Dzis trzeci tydzień bez Migotki
Gosiagosia pisze:Jutro minie trzy tygodnie od śmierci Migotki i myślałam że to koniec kłopotów zdrowotnych moich zwierząt ale niecoś się musi dziać żebym nie miała spokojnej emerytury
![]()
Hugo znów na nawrot problemów z trzustka. Dietę cały czas trzymamy. Muszę zrobić mu badania krwi i wrócić do leków.
MonikaMroz pisze:Gosiagosia pisze:Jutro minie trzy tygodnie od śmierci Migotki i myślałam że to koniec kłopotów zdrowotnych moich zwierząt ale niecoś się musi dziać żebym nie miała spokojnej emerytury
![]()
Hugo znów na nawrot problemów z trzustka. Dietę cały czas trzymamy. Muszę zrobić mu badania krwi i wrócić do leków.
Gosiu dawaj mu ten Lypex.
wiem ze drogi ale Amy miała trzustke wystrzeloną w kosmos. Dostaje te enzymy i je normalne karmy i jest ok.
Gosiagosia pisze:MonikaMroz pisze:Gosiagosia pisze:Jutro minie trzy tygodnie od śmierci Migotki i myślałam że to koniec kłopotów zdrowotnych moich zwierząt ale niecoś się musi dziać żebym nie miała spokojnej emerytury
![]()
Gosiu dawaj mu ten Lypex.
wiem ze drogi ale Amy miała trzustke wystrzeloną w kosmos. Dostaje te enzymy i je normalne karmy i jest ok.
Wiem ze jest dobry ale obecnie dla mnie za drogi 60 tabletek obecnie na allegro 380 zł.
Dobrze by było z kimś się podzielić na pół tylko nie wiem czy 30 tabletek starczy.
MonikaMroz pisze:Mama bedzie pewno zamawiać w marcu.
Jakbyś chciała kupić na pół ...
SabaS pisze:W zoona jest po 320 zł. Sklep sprawdzony, jak nie muszę u weta to kupuję właśnie tam. Zdrówka i spokoju dla Was![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 676 gości