jolabuk5 pisze:Wszystkie kotki i Fituś piękne, a mnie tym razem zauroczyła Dziunieczka
Bo księżniczka jest tylko jedna!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Wszystkie kotki i Fituś piękne, a mnie tym razem zauroczyła Dziunieczka
Megana pisze:jolabuk5 pisze:Wszystkie kotki i Fituś piękne, a mnie tym razem zauroczyła Dziunieczka
Bo księżniczka jest tylko jedna!
mir.ka pisze:Co tam słychac w Kotinowie?
zuza pisze:Już miałam nadzieję na nowe foty.
SabaS pisze:Też chętnie obejrzalabym fotki mojej ulubienicy Toli i Fitusia.
zuza pisze:No, moglam nakarmic oczy![]()
Maham do Ciebie i Córci
Wspolczuje rwy, co za koszmar, dobrze ze leki dzialaja, niech cholera idzie precz.
Zwierzaki jak zwykle cudo. No rzeczywiscie na niewidomego pieska trzeba uwazac na zewnatrz, dobrze, ze w domu sobie radzi.
A kciuki za badania bede trzymac oczywiscie!
mir.ka pisze:Kotina pisze:No to mnie dopadła ... rwa kulszowa
kuźwa, jaki to ból ....
Ani siedziec, ani lezeć, ani chodzic ...![]()
wytrzymałam kilka dni ... dzisiaj miałam konsultacje telefoniczna ze swoją lekarką
Do tej pory jestem w szokuzadzwoniłam rano, dodzwoniłam sie - pierwsze zdziwko i zostałam umówiona na ... za pół godziny .... "toć to sziok"
![]()
![]()
Dostałam leki, córka mi je wykupiła, wzięłam i - pierwszy raz od kilku dni - czuję lekką poprawę. Boli, ale znacznie mniej - ketonal w żelu też zmiejszył ten pieroński ból ...
A tak na marginiesie, to jestem za pozostaniu przy tej formie korzystania z pomocy lekarskiej. Zdecydowanie
Większośc pacjentów przychodzi po leki (szczególnie seniorzy), przy okazji maja okazję pogadać, co zajmuje cenny czas lekarza
Do tego naprawdę sporą cześć chorób mozna zdiagnozować telefonicznie
Oczywiście powinna pozostać mozliwość osobistej wizyty, ale juz tylko w szczególnych przypadkach
może powinnam ketonalem Dżekusia wysmarować, bo psina ledwo chodzi, tez go to samo dopadło
SabaS pisze:współczuję bólu, tym bardziej doceniam poświęcenie i wrzucenie fotek ku naszemu zadowoleniu. Zdróweczka życzę![]()
A koty i rodzynek Fituś do zacałowania. TolciaTilka śmiesznie wygląda z tym jednym wąsem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 77 gości