Nie znoszę maluszków i tyle. Do domów co chcą kota już o znanym charakterze to tylko co najmniej roczniaka polecam. Takie starsze nawet łatwiej leczyć bo jest w co kuc i piorunem infekcja nie zabija.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sqbi90 pisze:Jakby co, to dawaj do mnie. Ja jako dres pierwszej wody świetnie sobie radzę
Olat pisze:sqbi90 pisze:Jakby co, to dawaj do mnie. Ja jako dres pierwszej wody świetnie sobie radzę
Wiesz, chętnie wezmę Twój nr tel. Serio, serio.
Nie zawsze radzę sobie z takimi rozmowami. A bywa uzyteczne dla zwierzów.
kussad pisze:Jak się czujecie? Gdzie jesteście?
Brakuje mi świetnych opowiadań o Waszej historii
sqbi90 pisze:... udało mi się lokum znaleźć. W niezłej lokalizacji na dodatek. ...
haaszek pisze:Ogarniaj się, czekamy!
Olat pisze:Czekamy, czekamy niecierpliwie!
I bardzo serdecznie gratuluję znalezienia nowego lokum. Oby Wam się tam dobrze i szczęśliwie mieszkało
Lidka pisze:Ja też czekam.
Bardzo lubię takie opowieści facetów.
zabers pisze:sqbi90 pisze:... udało mi się lokum znaleźć. W niezłej lokalizacji na dodatek. ...
w sęsie? (pytanie topograficzno-ciekawostkowe)
ametyst55 pisze:Przycupnę w Twoim wątku
sqbi90 pisze:zabers pisze:sqbi90 pisze:... udało mi się lokum znaleźć. W niezłej lokalizacji na dodatek. ...
w sęsie? (pytanie topograficzno-ciekawostkowe)
W środku Kosmonautów są takie uliczki z domkami, ni to jednorodzinne, ni to szeregowe. No to tu właśnie, w jednym z takich straszydeł![]()
sqbi90 pisze:jeden ze współlokatorów przy piwerku wyznał mi, że z jakiegoś tajemniczego powodu obawiał się, że skoro wprowadza się koleś z kotami, to to na pewno pedał
Emee pisze:sqbi90 pisze:jeden ze współlokatorów przy piwerku wyznał mi, że z jakiegoś tajemniczego powodu obawiał się, że skoro wprowadza się koleś z kotami, to to na pewno pedał
Łamiesz stereotypy, brawo
A jak kociaki między sobą, dalej się naparzają?
Zdrowia życzę Bobikowi. I Hanutce też
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 46 gości