Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Franka120 pisze:Te ich niewinne oczka ... Twoje kotki są tak słodkie jak laski cukrowe !![]()
![]()
Moli25 pisze:Czego to juz człowiek pod dupke kotkom nie podłoży?
Kartonik pod dywanikiem?
KatS pisze:A Stella tego spojrzenia używa często... bardzo lubi nawiązywać kontakt wzrokowy. Nieraz tak za mną wodzi oczami po prostu jak chodzę po mieszkaniu... a ma te oczyska ogromne, na pół twarzy
KatS pisze:Ochłodziło się nam dzisiaj, słońce za chmurami i w mieszkaniu od razu nie jest gorąco. Więc dzisiaj nie ma wietrzenia brzuchów, koty spią zwinięte w kłębki. Dobrze, że jest chłodniej (byle nie na długo), bo czeka na mnie ogromna sterta prasowania, a jak mam w mieszkaniu 29 stopni, to srednio mam siłę prasować
Aia pisze:Bardzo mi się podoba zdjęcie kociczek na tle krajobrazu za oknem. Czuję w nim ukryte emocje, choć z odczytywania "drugiego dna" zawsze byłam kiepska
Emee pisze:29 stopni, to ja dostaję zawału, a Ty się o prasowanie martwisz
KatS pisze:Tak tak, ale za to dzisiaj u mnie 23 stopnie, Ty bys się pewnie czuła doskonale, ja też nie narzekam, ale jednak grube skarpetki musiałam przywdziać i bluzę z kapturem
KatS pisze:Żelazko czeka na wieczór, na razie posprzątałam mieszkanie. Jakos mi od razu przyjemniej...
Emee pisze:Tak, czułabym się super, bo ja lubię założyć ciepłe skarpetki, bluzę z kapturem i okryć się kocem
Nie jestem "gorącą dziewczyną", moje odczuwanie temperatur jest chyba przeciętne - ale lubię schować się pod piernatami
Emee pisze:Gdyby tylko M na sam koniec obiadu nie chciał wyjaśniać sytuacji, byłoby cudownie do samego końca. A tak - talerz wyleciał w powietrze wraz z dwoma ostatnimi ziemniaczkami
MaryLux pisze:Ja przestaję marznąć dopiero przy 26 stopniach
Użytkownicy przeglądający ten dział: włóczka i 123 gości