Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:
i kupiliscie im drugą?
kalair pisze:Jak fajna szafka na koty![]()
![]()
Doberek!
lilianaj pisze:Oczywiście, że to szafka do godnej ekspozycji kocików .Buty trzeba gdzieś schować.W zupełnie inne miejsce.
barbarados pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KatS pisze:Aia, poleciałas nad morze samolotem? Ale super! na jeden dzień? Warto robić takie wycieczki, żeby się oderwać od wszystkiego - bardzo fajnie!
Aia pisze:Tak jestpół godziny! (nie mogę wciąż uwierzyć, że takie coś jest możliwe) Zanim skończyli mówić wszystkie zasady bezpieczeństwa, zaproponowali poczęstunek, to już ogłaszali, że lądujemy
10 minut w powietrzu "bez pasów"
Mój dziewiczy lot. Wrażenia nie do opisania. Choć muszę powiedzieć, że samolot nie jest moim ulubionym środkiem transportu. Mózg mi się poobijał o czaszkę, oczy wpadły do środka, a uszy bolą (bardzo) do dziś... Ale jeszcze raz spróbuję się wyrwać na taki wypad. 9 godzinna wycieczka, w tym 7 godzin nad morzem
Wspomnienia niezapomniane (szczególnie te nad chmurami)
barbarados pisze:Ale więcej widoków![]()
Cześc
Moli25 pisze:Asiu dzięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękuje! Piękne! rzadko kiedy widze może w takim spoczynku, bez tłumu turystów, ah cudownie morze odpoczywa
KatS pisze:Aia, poleciałas nad morze samolotem? Ale super! na jeden dzień? Warto robić takie wycieczki, żeby się oderwać od wszystkiego - bardzo fajnie!
z wrocławia w polskę to mam tylko warszawęAsia ma większe pole manewru, ale ja uwielbiam takie spontaniczne wyjazdy jednodniowe
![]()
barbarados pisze:Ale więcej widoków![]()
Cześc
Moli25 pisze:0-9yyy66e55=-089-77ukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk89-*-*j2uyc-/+//
tu Was pozdrawia Fuksiu, bardzo mu się podoba ostatnimi czasy odpoczynek wtedy kiedy ja coś robie na laptopie
Aia pisze:To co widziałam nad chmurami... to drugi najpiękniejszy krajobraz w moim życiu. Pierwszym były zaśnieżone Tatry - ponure podczas spaceru na Morskie Oko i słoneczne na Gubałówce. A teraz - chmury, jak okiem sięgnął, niczym pola lodowe, oświetlone słońcem, arktyczna sceneria i nic innego nie poza nimi nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości