Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 22, 2016 15:13 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Oczywiście, że to szafka do godnej ekspozycji kocików .Buty trzeba gdzieś schować. :mrgreen: W zupełnie inne miejsce.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon lut 22, 2016 23:36 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto lut 23, 2016 10:50 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Cześć Martuś
Obiecane :D
Obrazek (klikajcie, aż sie powiększy do normalnych rozmiarów)
Pogoda, jak widać, nie dopisała :wink: ale warto, oj warto było. Powietrzne szlaki przetarte. Pół godziny i jest morze :mrgreen:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto lut 23, 2016 12:28 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Aia, poleciałas nad morze samolotem? Ale super! na jeden dzień? Warto robić takie wycieczki, żeby się oderwać od wszystkiego - bardzo fajnie! :ok:

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Wto lut 23, 2016 12:43 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Tak jest :) pół godziny! (nie mogę wciąż uwierzyć, że takie coś jest możliwe) Zanim skończyli mówić wszystkie zasady bezpieczeństwa, zaproponowali poczęstunek, to już ogłaszali, że lądujemy :ryk: 10 minut w powietrzu "bez pasów" :ryk: Mój dziewiczy lot. Wrażenia nie do opisania. Choć muszę powiedzieć, że samolot nie jest moim ulubionym środkiem transportu. Mózg mi się poobijał o czaszkę, oczy wpadły do środka, a uszy bolą (bardzo) do dziś... Ale jeszcze raz spróbuję się wyrwać na taki wypad. 9 godzinna wycieczka, w tym 7 godzin nad morzem :) Wspomnienia niezapomniane (szczególnie te nad chmurami)

Aia

Post » Wto lut 23, 2016 12:51 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

I super, zwłaszcza że można wyszukać nieraz naprawdę smiesznie tanie loty i aż szkoda nie skorzystać :)

KatS

Post » Wto lut 23, 2016 12:52 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

No. Niecałe 20 zł. W obie strony...
Do Warszawy mam o wiele drożej :mrgreen:

Aia

Post » Wto lut 23, 2016 13:14 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Super :ok:
Mam znajomego, który wyszukuje jakichs promocji, błędów w systemach linii lotniczych i innych cudów i lata za grosze po całym swiecie. Nie wiem jak on to robi, ja aż takich ofert nie umiem wynaleźć, ale czasem mi podsyła cynk o tanich biletach. Mieszka we Włoszech i już parę razy mnie odwiedził tylko na weekend bo znalazł bilet za 1 euro, więc czemu by nie :D
I faktycznie pociągiem czy pekaesem można jechać znacznie drożej...i dłużej :lol:

KatS

Post » Wto lut 23, 2016 23:29 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Ale więcej widoków :wink:
Cześc :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro lut 24, 2016 8:23 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

mir.ka pisze:
i kupiliscie im drugą?

:( nie, wyrodna matka

kalair pisze:Jak fajna szafka na koty :mrgreen: :lol:
Doberek! :P

a jak otwieramy szafe a one wiedzą ze ta szafka tam jest to się rzucają i _98765432wer+" (pozdrowienia od Fuksa) "układają" buty raz dwa :mrgreen:

lilianaj pisze:Oczywiście, że to szafka do godnej ekspozycji kocików .Buty trzeba gdzieś schować. :mrgreen: W zupełnie inne miejsce.

:mrgreen: ich szczęście bezcenne :mrgreen:

MaryLux pisze:Obrazek

Inko przefarbowałaś włosy ? :strach:
barbarados pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:love:
Aia pisze:Cześć Martuś
Obiecane :D
Obrazek (klikajcie, aż sie powiększy do normalnych rozmiarów)
Pogoda, jak widać, nie dopisała :wink: ale warto, oj warto było. Powietrzne szlaki przetarte. Pół godziny i jest morze :mrgreen:

Asiu dzięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękuje! Piękne! rzadko kiedy widze może w takim spoczynku, bez tłumu turystów, ah cudownie morze odpoczywa :twisted:
KatS pisze:Aia, poleciałas nad morze samolotem? Ale super! na jeden dzień? Warto robić takie wycieczki, żeby się oderwać od wszystkiego - bardzo fajnie! :ok:

z wrocławia w polskę to mam tylko warszawę :lol: Asia ma większe pole manewru, ale ja uwielbiam takie spontaniczne wyjazdy jednodniowe :ok:
Aia pisze:Tak jest :) pół godziny! (nie mogę wciąż uwierzyć, że takie coś jest możliwe) Zanim skończyli mówić wszystkie zasady bezpieczeństwa, zaproponowali poczęstunek, to już ogłaszali, że lądujemy :ryk: 10 minut w powietrzu "bez pasów" :ryk: Mój dziewiczy lot. Wrażenia nie do opisania. Choć muszę powiedzieć, że samolot nie jest moim ulubionym środkiem transportu. Mózg mi się poobijał o czaszkę, oczy wpadły do środka, a uszy bolą (bardzo) do dziś... Ale jeszcze raz spróbuję się wyrwać na taki wypad. 9 godzinna wycieczka, w tym 7 godzin nad morzem :) Wspomnienia niezapomniane (szczególnie te nad chmurami)

Twój opis idealnie odzwierciedla rzeczywistość :twisted: jednakże ja uwielbiam samoloty, ich szybkość, cene :mrgreen:
barbarados pisze:Ale więcej widoków :wink:

e tam... wybrałabym 7 godzin nad morze, nic 7 godzin w samochodzie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

0-9yyy66e55=-089-77ukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk89-*-*j2uyc-/+//
tu Was pozdrawia Fuksiu, bardzo mu się podoba ostatnimi czasy odpoczynek wtedy kiedy ja coś robie na laptopie :pisanie:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro lut 24, 2016 8:24 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Obrazek
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro lut 24, 2016 10:32 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Moli25 pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lut 24, 2016 10:59 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Moli25 pisze:Asiu dzięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękuje! Piękne! rzadko kiedy widze może w takim spoczynku, bez tłumu turystów, ah cudownie morze odpoczywa :twisted:
KatS pisze:Aia, poleciałas nad morze samolotem? Ale super! na jeden dzień? Warto robić takie wycieczki, żeby się oderwać od wszystkiego - bardzo fajnie! :ok:

z wrocławia w polskę to mam tylko warszawę :lol: Asia ma większe pole manewru, ale ja uwielbiam takie spontaniczne wyjazdy jednodniowe :ok:

Dwa razy byłam poza sezonem :) Gdyby było cieplej, było by fajnie :wink: Ludzi, wbrew pozorom trochę na plaży było, a molo było pełne :) Bardzo, ale to bardzo lubię spacerować po brzegu morza, mogę iść kilometrami i zwykle później nie mam siły wrócić :mrgreen:
Często sobie robię takie wypady jednodniowe, człowiek odżywa. A że to 9zł samolotem, 1 zł Polskim Busem, to można korzystać ;)
barbarados pisze:Ale więcej widoków :wink:

Widoki naziemne popsuli :evil: np całą drogę do Waw-Łodź się jedzie między ekranami... a pociąg w stronę Krk w rowie Obrazek btw kocham jeździć pociągami.
To co widziałam nad chmurami... to drugi najpiękniejszy krajobraz w moim życiu. Pierwszym były zaśnieżone Tatry - ponure podczas spaceru na Morskie Oko i słoneczne na Gubałówce. A teraz - chmury, jak okiem sięgnął, niczym pola lodowe, oświetlone słońcem, arktyczna sceneria i nic innego nie poza nimi nie ma :1luvu:
Obrazek
Ziemia z góry też fajnie wygląda :D Już się zgadałyśmy ze znajomą, że lecimy drugi raz, jak będzie bezchmurnie :)

Marta, zawsze masz Nowy Dwór po drodze nad morze, a ja mam gościnne łóżko :mrgreen: W 2,5 dnia obrócicie w te i z powrotem przez całą Polskę :mrgreen:

Cześć Fuksiku :1luvu:

Aia

Post » Śro lut 24, 2016 11:35 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Moli25 pisze:0-9yyy66e55=-089-77ukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk89-*-*j2uyc-/+//
tu Was pozdrawia Fuksiu, bardzo mu się podoba ostatnimi czasy odpoczynek wtedy kiedy ja coś robie na laptopie :pisanie:

Dzień dobry kochany Fuksiku! :1luvu:
U nas Stella kocha laptop. A od kilku dni również modem, tylko że się na nim nie miesci, więc dupcię umieszcza gdzie indziej, a na modemie kładzie biust :D
Fuksiku, ten laptop wygląda na idealne miejsce dla Ciebie, powiedz Dużej, żeby Ci go odstąpiła!

Aia pisze:To co widziałam nad chmurami... to drugi najpiękniejszy krajobraz w moim życiu. Pierwszym były zaśnieżone Tatry - ponure podczas spaceru na Morskie Oko i słoneczne na Gubałówce. A teraz - chmury, jak okiem sięgnął, niczym pola lodowe, oświetlone słońcem, arktyczna sceneria i nic innego nie poza nimi nie ma :1luvu:

Ja nie wiem jaki widok był najpiękniejszy, już kilka razy miałam takie momenty, że wydawało mi się, że piękniej już nie będzie, a potem jednak było :D
Ale raz z samolotu widziałam cos niesamowitego - leciałam nad Alpami, było widać góry, osnieżone, a tam gdzie zaczynały się już niższe górki była burza. Burzę było widać z góry - kilka wielkich chmur, nisko nad ziemią, a z nich ulewa i błyskawice. A dookoła, tam gdzie chmur nie było - pogodny, ładny dzień. Niesamowite. I tęcza z samolotu też jest niezwykła :)
I też uwielbiam takie jednodniowe wypady, ładują baterie jak nic innego.

KatS

[poprzednia][następna]