Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Ja nie miałam postanowień żadnych![]()
W tej chwili jedyne co planuję to zakupy... musimy w tym roku kupić sporo rzeczy do mieszkania (meble, piekarnik) i do pracy. Przynajmniej dokładnie wiem co potrzeba, ale skąd kaska taka kosmiczna to jeszcze nie wiem![]()
Ja robię zakupy 2 razy w miesiącu, bo zawsze koty objedzą szuflady 2x szybciej niż planowałam
agusialublin pisze:klaudiafj pisze:Ja nie miałam postanowień żadnych![]()
W tej chwili jedyne co planuję to zakupy... musimy w tym roku kupić sporo rzeczy do mieszkania (meble, piekarnik) i do pracy. Przynajmniej dokładnie wiem co potrzeba, ale skąd kaska taka kosmiczna to jeszcze nie wiem![]()
Ja robię zakupy 2 razy w miesiącu, bo zawsze koty objedzą szuflady 2x szybciej niż planowałam
a ja kupiłam sobie taka korkową tablicę i będę wszystko co mam zrobić na niej umieszczała bo przecież ciągle o czymś zapominam![]()
cześć Dziewczynki![]()
![]()
a z postanowień noworocznych to jeszcze nie wiem co postanowić
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:klaudiafj pisze:Ja nie miałam postanowień żadnych![]()
a ja kupiłam sobie taka korkową tablicę i będę wszystko co mam zrobić na niej umieszczała bo przecież ciągle o czymś zapominam![]()
cześć Dziewczynki![]()
![]()
Podpowiem ci - zacząć się leczyć.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:klaudiafj pisze:Ja nie miałam postanowień żadnych![]()
cześć Dziewczynki![]()
![]()
Podpowiem ci - zacząć się leczyć.
taa na nogi bo na głowę to już za późno![]()
klaudiafj pisze:Ja też mam takie postanowienie na ten rok - zacząć się leczyć ;(
To Dziewczynki będziemy jak stare baby pewnie ciągle gadać o lekarzach i wynikach w nowym roku
Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Ja też mam takie postanowienie na ten rok - zacząć się leczyć ;(
To Dziewczynki będziemy jak stare baby pewnie ciągle gadać o lekarzach i wynikach w nowym roku
Nie będziemy gadać bo się naprawdę rozchorujemy, trzeba sobie powtarzać jak mantrę "Jestem zdrowa, młoda i piękna" podobno to działa ale trzeba rano przed wstaniem z łóżka
klaudiafj pisze:Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Ja też mam takie postanowienie na ten rok - zacząć się leczyć ;(
Nie będziemy gadać bo się naprawdę rozchorujemy, trzeba sobie powtarzać jak mantrę "Jestem zdrowa, młoda i piękna" podobno to działa ale trzeba rano przed wstaniem z łóżka
Ja mogę dopiero po kawie jak zaczynam coś niecoś kumać ze świata zewnętrznego
Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Ja też mam takie postanowienie na ten rok - zacząć się leczyć ;(
Ja mogę dopiero po kawie jak zaczynam coś niecoś kumać ze świata zewnętrznego
No może być po kawie bo trzeba z przekonaniem.
klaudiafj pisze:Ja też mam takie postanowienie na ten rok - zacząć się leczyć ;(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 55 gości