Sihaja pisze:Pierwsze moje zdjęcia nocne, tylko dwa - z większym i mniejszym przybliżeniem, robione na szybko, bo autobus już podjeżdżał. W Olsztynie remonty, więc trochę bałaganu jest, ale chciałam zobaczyć, jak będą wychodzić nocne zdjęcia. I super wychodzą I moja księżniczka
Dobry wieczór A ja widziałam Twoje zdjęcia wcześniej, ale z tel Super, że jesteś zadowolona ze zdjęć nocnych - to najważniejsze I prawda, że epoka lodowcowa między starym aparatem a nowym?
Klaudia, ten obrazek do mojej Czarnej Pani pasuje idealnie - tylko ona jeszcze mi nie powiedziała, dlaczego załatwia się w różnych miejscach. Może to ustawienie północ-południe, czy co? Co do zdjęć - no idealnie nie jest, ale w końcu to noc, więc nie ma się czego spodziewać. To nie jest taki sprzęt, który by robił zdjęcia idealne. Natomiast do starego aparatu to jest naprawdę wielka różnica. Jak będę np na Starówce, gdzie jest jaśniej, bo przecież oświetlenie jest inne, to zdjęcia będą super Jestem zadowolona Piąteczek! Super!
klaudiafj pisze: Mam dla tej Czarnej Pani laurkę ;p
Fajne To moje na szczęście chyba mają taki żwirek jaki chcą ale za to czarne maluchy nie pozwalają mi założyć drzwiczek do kuwety, bo skończyło się jak na załączonym obrazku, konkretnie mała czarna właśnie Na szczęście nie na łóżko.
ja dla własnej wygody przeszłam na drewniany, cat's best zdecydowanie wydajniejszy i nie wali z kubła wyrzuca się wszystko do wc a moim kotom wsio ryba gdzie się załatwiają