Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża przyszła dawno, za mało kotów przyszło i duża się martwi (tylko pięć). Zimno, nieprzyjemnie - tak duża mówi. Przytuliłam ją.
Pralcia
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża przyszła dawno, za mało kotów przyszło i duża się martwi (tylko pięć). Zimno, nieprzyjemnie - tak duża mówi. Przytuliłam ją.
Pralcia
Ja marzę o wygraniu jakiejs kumulacjiMaryLux pisze:Miau. Moja @ mówi, że chce wygrać milion i nie musieć chodzić do pracy. Życzę jej nawet trzech milionów.
Inka
anulka111 pisze:Ja marzę o wygraniu jakiejs kumulacjiMaryLux pisze:Miau. Moja @ mówi, że chce wygrać milion i nie musieć chodzić do pracy. Życzę jej nawet trzech milionów.
InkaTak by móc się zacząć coś nowego
MaryLux pisze:anulka111 pisze:Ja marzę o wygraniu jakiejs kumulacjiMaryLux pisze:Miau. Moja @ mówi, że chce wygrać milion i nie musieć chodzić do pracy. Życzę jej nawet trzech milionów.
![]()
![]()
![]()
Ja nawet mam pomysł, co nowego zacznę z tymi milionami
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:anulka111 pisze:Ja marzę o wygraniu jakiejs kumulacjiMaryLux pisze:Miau. Moja @ mówi, że chce wygrać milion i nie musieć chodzić do pracy. Życzę jej nawet trzech milionów.
![]()
![]()
![]()
Nie Ty jedna.
Tez mam pomysl ale nie zagralam.MaryLux pisze:anulka111 pisze:Ja marzę o wygraniu jakiejs kumulacjiMaryLux pisze:Miau. Moja @ mówi, że chce wygrać milion i nie musieć chodzić do pracy. Życzę jej nawet trzech milionów.
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 34 gości