Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Hejka .
Podjęłam męską decyzję . Wzięłam jedną nockę wolną i idę do medyka . Ten kaszel i katar mnie zamęczy .![]()
Rano Lonia dostałą głupawki . Jak przyszłam z pracy i usiadłam , ta mała zołza , wytargała mnie za włosy , przewróciła szklanką z herbatą i przy okazji polała moją torebkę . Wskoczyła na ławę , złapała moje włosy i zaczęła szarpać .![]()
Wieczorkiem fotki wstawię .
barbarados pisze:Rano Lonia dostałą głupawki . Jak przyszłam z pracy i usiadłam , ta mała zołza , wytargała mnie za włosy , przewróciła szklanką z herbatą i przy okazji polała moją torebkę . Wskoczyła na ławę , złapała moje włosy i zaczęła szarpać .![]()
barbarados pisze:JasneAlbo jej się wydawało , że jest psem
![]()
reszta kotów przekonująco konała w przedpokoju z głodu , po obfitym śniadanku , danym przez pańcia .
barbarados pisze:Może by wreszcie na swoją michę zarobiły ?![]()
Teraz najmłodsza trójka siedzi w kuchni i próbuje wygrzebać z kubka torebki od herbatki owocowej , którą chłopu zaparzyłam .
barbarados pisze:Różę z porzeczką i jabłkiem ? A zrobię . A jak nie wypiją to im przez lejek wleję
Milena_MK pisze:barbarados pisze:Rano Lonia dostałą głupawki . Jak przyszłam z pracy i usiadłam , ta mała zołza , wytargała mnie za włosy , przewróciła szklanką z herbatą i przy okazji polała moją torebkę . Wskoczyła na ławę , złapała moje włosy i zaczęła szarpać .![]()
Lepiej się przyznaj, co biednej kotusi zrobiłaś, że musiała Cię tak ukarać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości