barbarados pisze:Okrutna jesteś . Tej odrobiny przyjemności dziecku odmawiasz ?
Basia ja już łysa się zrobię przez tego zasrańca

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Okrutna jesteś . Tej odrobiny przyjemności dziecku odmawiasz ?
klaudiafj pisze:Ohohohoooooo noc jeszcze młodaDD Mąż grozi "nie wytrzymam tego, nie zdzierżę, zablokuję dostęp do konta" hehe tu mowa o naszym forum
D
klaudiafj pisze:hahahapowiem że mnie koleżanki wystawią do adopcji
Znajdę nowy domek hihi ale 'jestę' w pakiecie sztuk trzy
ale może jakiś domek tymczasowy zbieraczek nas przygarnie
co im tam - i tak biorą ilości hurtowe
A potem nas zjedzą jak baba jaga z jasia i małgosi bo to aż dziwne, że te koty biorą a te koty znikają bo domki stałe się nie ujawniają
chyba że mają rozciągliwe ściany ;p a to tak mi bije na głowę po tym co przeczytałam na forum
a prawdziwe horrory jeszcze przede mną bo dopiero zagłębiam się w temat, i godzina też mi bije hihi
agusialublin pisze:No więc okazało się że jednak do Warszawy jadę we czwartek
Jutro mam wolne![]()
Plan jest taki że się wyśpięw związku z tym smaruję włosy tym śmierdzącym świństwem co by mnie Gumiś o piątej rano za włosy nie ciągną
a się gówniarz zdziwi
![]()
A i w przyszłym tygodniu mam być w Białej Podlaskiej i Zamościuno to kto jest z tych stron
agusialublin pisze:A muszę powiedzieć że do 10-tej spaliśmy![]()
![]()
no oczywiście standardowo pierwsze śniadanko o czwartej rano a później luzik
puszatek pisze:klaudiafj pisze:hahahapowiem że mnie koleżanki wystawią do adopcji
Znajdę nowy domek hihi ale 'jestę' w pakiecie sztuk trzy
ale może jakiś domek tymczasowy zbieraczek nas przygarnie
co im tam - i tak biorą ilości hurtowe
A potem nas zjedzą jak baba jaga z jasia i małgosi bo to aż dziwne, że te koty biorą a te koty znikają bo domki stałe się nie ujawniają
chyba że mają rozciągliwe ściany ;p a to tak mi bije na głowę po tym co przeczytałam na forum
a prawdziwe horrory jeszcze przede mną bo dopiero zagłębiam się w temat, i godzina też mi bije hihi
Ty się ze zbieraczek tu nie naśmiewajpoza tym widziałaś kiedyś zbieraczkę co prowadzi DT ?
zbieraczki zbierają dla siebie, temu co piszą na forum też do końca nie należy wierzyć![]()
cześć Dzieciaki![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 47 gości