Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 30, 2014 17:44 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

No i dostałas odpowiedz : "można". Admin może czytac pw. Może je udostępnić na prośbę organów, może nadać uprawnienia komuś do takowego czytania. Techniczna możliwość istnieje.

Jednym słowem była kiedyś Dziewczyna Szamana, może kiedyś pojawi się Dziewczyna Admina:-). I to będzie dopiero VIP:-)

A ja dziś robię sobie wieczór LENIA. Należy mi się:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon cze 30, 2014 18:13 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Neigh pisze:No i dostałas odpowiedz : "można". Admin może czytac pw. Może je udostępnić na prośbę organów, może nadać uprawnienia komuś do takowego czytania. Techniczna możliwość istnieje.

Jednym słowem była kiedyś Dziewczyna Szamana, może kiedyś pojawi się Dziewczyna Admina:-). I to będzie dopiero VIP:-)

A ja dziś robię sobie wieczór LENIA. Należy mi się:-)

I to będzie koniec świata i okolic ;)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pon cze 30, 2014 18:34 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

O! o!
Dzień lenia to jest to!
Ja mam dzisiaj popołudnie lenia!
Siedzę i piję piwo.
Legalne, opodatkowane, w sklepie zakupione i skończyłam 18 lat.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pon cze 30, 2014 18:36 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Ja tak samo albowiem mam wakacje moje panie :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon cze 30, 2014 18:51 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Ja legalnie mam od czwartku, u nas nie wolno się obijać. Ale spoko i tak juz czuję......W związku z tym jutro mam dzień lotny. A to dziecku kostium kupić, a to kartę założyć a to takie tam......czyli nie ma lekko......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon cze 30, 2014 19:11 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

A ja leżę i piwka nie mogę już wypić, bo antybiotyk biorę. Muszę do soboty wyzdrowieć, a mam pięknie wyhodowane zapalenie zatok :? . Tak to jest, kiedy kolega z pracy siedzi bliżej wyłącznika klimy i lubi gdy wiatr mu włosy rozwiewa :evil: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon cze 30, 2014 19:31 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Kurde, ja tak miałam w poprzedniej pracy. Wszędzie było normalnie, a w naszym biurze lodówka. Na nic były tłumaczenia i proszenie. Byłam bez przerwy chora. Zmieniłam pracę i ozdrowiałam. :smokin:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon cze 30, 2014 20:27 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Naprawdę dziwi mnie Wasza naiwność i zdziwienie. Przecież to oczywiste, że administrator może czytać wszystko, co znajduje się na zarządzanej przez niego stronie. Po to jest adminem i zarządza.
Podobnie, gdy ludzie w pracy robią różne dziwne rzeczy na służbowych komputerach, a potem dziwią się, że pracowy admin czy pracodawca o tym wiedzą.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon cze 30, 2014 20:57 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Idąc dalej: taki admin może też dopuścić do czytania pw np. komu chce?
Hmmm...

Ja piję milk oolung.
Bardzo ostry trunek!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon cze 30, 2014 21:05 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Niestety nic nie piję bo jutro rano do pracy. Zapytam się o zdrowie Fio jak po operacji

korbacz9

Od: Czw maja 31, 2012 20:38

Post » Pon cze 30, 2014 21:10 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Ja też idę rano do pracy, a jednak piję! Nadal! :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon cze 30, 2014 21:23 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

korbacz9 pisze:Niestety nic nie piję bo jutro rano do pracy. Zapytam się o zdrowie Fio jak po operacji

Napij się wody...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon cze 30, 2014 21:25 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Fio ma się świetnie.
Jest w związku z tym wściekła.
Ma się siłę wściekać.

A milk oolung jest herbatą.

Widziałyście "Nimfomankę"?
Pierwszą część obejrzałyśmy z Cairo w kinie i nie byłyśmy zachwycone.
Drugą oglądam w TV. Niezłe...

kotkins

Post » Pon cze 30, 2014 21:49 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Widziałam. Zarówno część pierwszą, jak i drugą. Oczekiwałam czegoś więcej. Po zakończeniu czuję niedosyt... (intelektualny... bo wiadomo, że niezmiernie wymagające w tym względzie jesteśmy oraz przemądrzałe przy okazji).
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon cze 30, 2014 22:24 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Coś Ty? A ja myślałam ,że będzie ostrzejsze i bardziej perwersyjne.
Serio.

Ja bym to zrobiła inaczej.
Znaczy -film.

Nie podoba mi się bohaterka. Ten typ urody. Jest aseksualna i nie jest wiarygodna przez to.
Nie chodzi o klasyczną piękność, raczej o to ,że ona seksowna jest jak mój stół kuchenny.
Ale może o to chodzi?
Żeby pokazać cierpienie normalnej kobiety , która dostała takie COŚ od matki natury i się z tym męczy, godzi, potem walczy i znowu...
Scena z dzieckiem i sadystą niewiarygodna.
Nie znam takiej kobiety. Ale ja może za mało wiem...?

kotkins

[poprzednia][następna]