Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Dorota Wojciechowska pisze:mir.ka pisze:Myszolandia pisze:jeszcze nie Miruś,bom wlazła dopiero na foruma i ogólnie mam tyły w wątkach,bo co się za nie wezmę za dnia,to muszę uciekać,a jak wieczorem ,to spanie mnie zaraz bierze![]()
![]()
![]()
Ale się brałam za przeglądanie wątku od mojego ostatniego postu tu![]()
![]()
to sprzed dwóch lat jak miała małe, akurat na samym początku czerwca wtedy czwórkę gdzieś na ulicy urodziła bidulka
Elenka mądra kotunia.
Pomimo że była młodą mamcią (chyba jej pierwszy miot) to jak urodziła w krzakach w bardzo deszczowy czas, to wszystkie dzieciaczki przyniosła po kolei w ząbkach wsadziła pani do kartonu z rajstopami i jak przyniosła ostatniego malucha to sama się w tym kartonie umościła i juz![]()
Pamiętam to jak dzisiaj, jak pani zadzwoniła i prosiła o pomoc.
do tej pory to wspomina, bo przy pierwszym małym to pomyślała ,że jej myszkę niesie i się wystraszyła
Dorota Wojciechowska pisze:Elenka mądra kotunia.
Pomimo że była młodą mamcią (chyba jej pierwszy miot) to jak urodziła w krzakach w bardzo deszczowy czas, to wszystkie dzieciaczki przyniosła po kolei w ząbkach wsadziła pani do kartonu z rajstopami i jak przyniosła ostatniego malucha to sama się w tym kartonie umościła i juz![]()
Pamiętam to jak dzisiaj, jak pani zadzwoniła i prosiła o pomoc.
Rilla07 pisze:Tofik jest przepiękny, więc nie dziwota, że jego rudy ogonek zachwyca![]()
Gratulacje dla ślicznego rudaska![]()
Witam w deszczowe popołudnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 142 gości