Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i KW

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 26, 2014 9:56 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

KotkaWodna pisze:(...)
Zosik pisze:No i podobnie, jak Monia - wydało mnie się przez chwilę, albo i nawet chwil kilka, że taki ciuch by do Cię pasował... :oops:

o jeziu, ne, neeee!! :strach:
;>

No dobra - KotkaWodna się wzbrania przed pastelami itp. ( czego moja ulubiona bohaterka nie wybacza :wink: nawet w rodzinie - patrz żona Festera )

W takim razie muszę ją zobaczyć w innej ( ale uwielbianej przeze mnie ! ) kreacji :
Obrazek

Może to by Ci spasowało ?
Z takim Gomezem to można w końcu na kraj świata iść , c'nie ? :D
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob kwi 26, 2014 10:18 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Monika_Krk pisze:Z takim Gomezem to można w końcu na kraj świata iść , c'nie ? :D

Oj można, można...Obrazek
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Sob kwi 26, 2014 11:18 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Monika_Krk pisze:Z takim Gomezem to można w końcu na kraj świata iść , c'nie ? :D

Nie. Ulizany jak dziecię w dwudziestoleciu międzywojennym. :twisted:
Aniada

Post » Sob kwi 26, 2014 11:22 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Aniada pisze:

Ale jaki szarmancki!

dzika ruta

Post » Sob kwi 26, 2014 11:23 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Aniada pisze:

Aniada - mnie się wydaję , że ja się zatrzymałam w tym wieku.
Ulizany czy nie - popatrz na inne jego cechy.
TO JEST PRIORYTET.

( absolutnie nie chcę aby każdy tak myślał, to moja prywatna słabość i SIŁA :D )
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Sob kwi 26, 2014 11:28 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Monika, siostro - ale nie na kraj świata, tylko w TANGO a la Rudolph Valentino (czujesz tę stylistykę) :love:

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Sob kwi 26, 2014 11:36 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Ja-smina pisze:

Monika, siostro - ale nie na kraj świata, tylko w TANGO a la Rudolph Valentino (czujesz tę stylistykę) :love:

Rudolph :D Rudolfem.. ale wiesz ... Gomez gada na ekranie.
I to jak gada " cara mia " p... kawał gada c'nie ?
:twisted:

Monika_Krk

Post » Sob kwi 26, 2014 15:22 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

A kto to jest Gomez? :?

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Sob kwi 26, 2014 15:57 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

mhroczny und rhomantyczny małżon niejakiej Morticii Adams.
Charakter i zachowanie ma pierwsza klasa, cóż, skoro ten wizaż...
jeśli o mhroczne i demoniczne męskie typy chodzi, to jak dla mnie wyłącznie tacy np:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ale styl i klasa, jaką miał Gomez - o tak, też jestem zwolenniczką takich cech u mężczyzny...

Co do tych pasteli.
Nie mam nic do nich, trochę rzeczy w takich odcieniach i kolorach, delikatnych i "kobiecych", mam. Nie znoszę i nie noszę jedynie żółtego i nie lubię szarości w takim zestawie kolorystycznym, jak na tej tunice, ale tu przede wszystkim chodziło o krój. To są ciuchy, jakich nie mam w szafie, czuję się w nich idiotycznie, zupełnie nieswojo..

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

Post » Sob kwi 26, 2014 16:41 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Uściślij proszę: nosisz worki czy obcisełka?
Cóż, wydaje mi się ,że dopasowana sukienka nie za bardzo pasuje do bikoloru głowowego. Znaczy co- grunge?
Łańcuch, skóra i czerń?

Pytam z niejakim lękiem , bo ja to szpilki i sukienki...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob kwi 26, 2014 16:51 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

felin pisze:A kto to jest Gomez? :?

Kocham Cię !!!
Bez podtekstow - jesteś moim idolem. :twisted:
Ostatnio edytowano Sob kwi 26, 2014 16:51 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 1 raz

Monika_Krk

Post » Sob kwi 26, 2014 16:51 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Monika_Krk pisze:

Kocham Cię !!!
Bez podtekstow - jesteśmoim idolem. :twisted:

Ale ja naprawdę nie wiem :|

felin

Post » Sob kwi 26, 2014 16:56 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

I do tego się wqrwiłam - zaczęłam odpowiadać na ofertę (20 ojro za godzinę) i kurna zapomniałam loginu na stronę.
Mail z resetem idzie już pół godziny, ja muszę wyjść nakarmić potwora mojej mam, a tam kto pierwszy ten lepszy :evil:

felin

Post » Sob kwi 26, 2014 16:58 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

"Rodzinę Addamsów" znasz?
Obrazek

dzika ruta

Post » Sob kwi 26, 2014 17:43 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

kotkins pisze:Uściślij proszę: nosisz worki czy obcisełka?
Cóż, wydaje mi się ,że dopasowana sukienka nie za bardzo pasuje do bikoloru głowowego. Znaczy co- grunge?
Łańcuch, skóra i czerń?

Pytam z niejakim lękiem , bo ja to szpilki i sukienki...

na codzień - bojówki, t-shirty z nadrukami, koszule w kratę, dżinsy, jeśli spódnice, to na ogół moro, podobnie jak portki, getry, wzmiankowane koszulki, także len w wersji chałacik plus szerokie spodnie, bawełniane sukienki w wersjach country/boho, trochę stylistyki jeździecko-pirackiej - bryczesy, "romantyczne" koszule z bufiastymi rękawami, wysokie kozaki-oficerki; wersja wieczorowa to aksamit.
wersja na koncerty:
Obrazek
felin pisze:
Monika_Krk pisze:

Kocham Cię !!!
Bez podtekstow - jesteśmoim idolem. :twisted:

Ale ja naprawdę nie wiem :|

łokulary se pani załóż - przeca Ci napisałam tuż pod Twoim pytaniem ;P

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

[poprzednia][następna]