Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:Mam pytanieJako że Ty barferka pełną gębą, to chciałam spytać, czy możesz polecić jakąś dobrą metę na cytrynian wapnia albo mączkę kostną? Na to na co się dało to się zapisałam na listy na barfnym, ale tego nijak nie widzę...
Evelyn_ pisze:Książniczka Ofelja, Inka duzia moowi ze sadołko mi się czącha jak jam sobiem podskakujema jak sem usiondem na tylnich lapkach to mi siem oponka robim, wcalem nieprawda
![]()
![]()
Inkuś, duza w mua wihórom mahała na moje bzunio i ksycała ze to naucka, to takie strasne, taki stfur pluje, ale wies jak pluje to ciepłe na bzunio miałam, ale baardzo głośniaste ze ja niem chciała- ja nie lubiem duzej naucek, puzniej to jam miała tyyyle machania jenzorkiem, bom duza futra mi spsuła![]()
Ofelku- duza nawet palcy by nie wsadziła, duza jest za duza, a mufi zem ja duza
Celinka
Spilett pisze:Hmmm, wygląda na to, że i ja będę tak musiała. A ile się zużywa na taką mieszankę z 1 kg mięcha cytrynianu?
MB&Ofelia pisze:Evelyn_ pisze:Książniczka Ofelja, Inka duzia moowi ze sadołko mi się czącha jak jam sobiem podskakujema jak sem usiondem na tylnich lapkach to mi siem oponka robim, wcalem nieprawda
![]()
![]()
Inkuś, duza w mua wihórom mahała na moje bzunio i ksycała ze to naucka, to takie strasne, taki stfur pluje, ale wies jak pluje to ciepłe na bzunio miałam, ale baardzo głośniaste ze ja niem chciała- ja nie lubiem duzej naucek, puzniej to jam miała tyyyle machania jenzorkiem, bom duza futra mi spsuła![]()
Ofelku- duza nawet palcy by nie wsadziła, duza jest za duza, a mufi zem ja duza
Celinka
A ja wię co to jezd wihórom. To takie cóś co se Duża kudły czochra jak je wymoczy wew wodu. i to buczy okropecznie i wieje.
A to "oponka" to żadna oponka. To taka fałdku zez skórki co ją mają te kotki co szypko biegają. Bo ona to robi żeby kotku szypciej biegał. i to jezd prawda, miauczę wam!
Książniczka Ofelja wykształcowiona
MB&Ofelia pisze:Śmiej się, śmiej, ale to prawda!![]()
Czytałam, że fałdkę skórną mają szybko biegające koty. Nawet takie gepardy. Ha! Widziałeś kiedyś utuczonego geparda?
Kurczaczki, coś mię kłuje w boku. Albo się przejadłam (oby!), albo nereczka się odzywa![]()
Szybki rachunek sumienia... Octu nie żłopałam... Cytrusów za dużo nie jadłam... W czasie świąt wypiłam trochę herbaty z cytryną, ale nie aż tak dużo... Troszeczkę korniszonów zeżarłam z sałatce...
Oby to nie była nera, oby to nie była nera...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 456 gości