Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Czy tybetka to rodzaj poncho?
Coś wspaniałego![]()
![]()
Będę teraz chorować, no...
jozefina1970 pisze:Ooo, też widziałaś tybetkę?
Fajna, nie?
Aleee cuda, uwielbiam.
casica pisze:Ale czarna była mała, typowa apaszka 90 x 90 cm, no jednakowoż ładna była bardzo
AYO pisze:Józiu, ja mierzyłam kiedyś taką dużą, tylko w turecki wzór. Ona się tak pięknie układa, że nie ma mowy o przytłoczeniu sylwetki. Możesz do tego nawet jeansy i trykot założyć [byle jednobarwne] i wygladasz jak królowa!
AYO pisze:Jak biuletyn południowy maleństwa?
AYO pisze:Józiu, ja mierzyłam kiedyś taką dużą, tylko w turecki wzór. Ona się tak pięknie układa, że nie ma mowy o przytłoczeniu sylwetki. Możesz do tego nawet jeansy i trykot założyć [byle jednobarwne] i wygladasz jak królowa!
AYO pisze:Jak biuletyn południowy maleństwa?![]()
casica pisze:Ta moja jest ogromnaMimo, że niska nie jestem (176 cm) to widać na zdjęciu, że w zasadzie "od stóp do głów" mnie ona przykrywa. Ale mogę ją sobie dowolnie udrapować, bardzo, bardzo się z niej cieszę. A wełna jest tak delikatna, że chusta złożona zupełnie, jest objętości pięści
AYO pisze:Chyba zacznę programowac Panią Starsza w kierunku prezentu na imieniny
casica pisze:Mały niestety zmusza do porządku,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości