Moje koty XIV. Piękni dwudziestoletni :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 06, 2013 12:13 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

Ooo, też widziałaś tybetkę?
Fajna, nie?
Aleee cuda, uwielbiam.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt gru 06, 2013 12:15 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

AYO pisze:Czy tybetka to rodzaj poncho?
Coś wspaniałego 8O :1luvu:
Będę teraz chorować, no...

Nie, to apaszka, nawet niezbyt duża, jak klikniesz na zdjęcie, to Ci się pokaże opis, wymiary, dodatkowe fotki
jozefina1970 pisze:Ooo, też widziałaś tybetkę?
Fajna, nie?
Aleee cuda, uwielbiam.

:)

Jedwabnej już nie ma :( Kurde, a kilka dni temu była i zastanawiałam się czy nie zamówić :twisted:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt gru 06, 2013 12:17 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

Czarna też mi mignęła, bo trochę w amoku oglądałam, właśnie takie najbardziej mi się kojarzą z takimi chustami.

jozefina1970

Post » Pt gru 06, 2013 12:25 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

Ale czarna była mała, typowa apaszka 90 x 90 cm, no jednakowoż ładna była bardzo :)

casica

Post » Pt gru 06, 2013 12:27 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

casica pisze:Ale czarna była mała, typowa apaszka 90 x 90 cm, no jednakowoż ładna była bardzo :)

Aha, popatrzę na nią :-)
Piękne ale nie wiem, czy mnie by pasowały, raczej wyglądałabym jak babuszka - niska jestem :twisted:

jozefina1970

Post » Pt gru 06, 2013 12:29 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

Jak biuletyn południowy maleństwa? :wink:

Józiu, ja mierzyłam kiedyś taką dużą, tylko w turecki wzór. Ona się tak pięknie układa, że nie ma mowy o przytłoczeniu sylwetki. Możesz do tego nawet jeansy i trykot założyć [byle jednobarwne] i wygladasz jak królowa! 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt gru 06, 2013 12:32 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

Ta moja jest ogromna :) Mimo, że niska nie jestem (176 cm) to widać na zdjęciu, że w zasadzie "od stóp do głów" mnie ona przykrywa. Ale mogę ją sobie dowolnie udrapować, bardzo, bardzo się z niej cieszę. A wełna jest tak delikatna, że chusta złożona zupełnie, jest objętości pięści :)

casica

Post » Pt gru 06, 2013 12:32 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

AYO pisze:Józiu, ja mierzyłam kiedyś taką dużą, tylko w turecki wzór. Ona się tak pięknie układa, że nie ma mowy o przytłoczeniu sylwetki. Możesz do tego nawet jeansy i trykot założyć [byle jednobarwne] i wygladasz jak królowa!

Mówisz? Nooo, może niepotrzebnie to mówisz? Mnie nie wolno takich rzeczy mówić, jak mi się coś podoba :-)
AYO pisze:Jak biuletyn południowy maleństwa?

Pewnie lata jak perszing ;-)
Ale ta twoja chusta casico, mrrr - chyba najładniejsza!

jozefina1970

Post » Pt gru 06, 2013 12:37 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

AYO pisze:Józiu, ja mierzyłam kiedyś taką dużą, tylko w turecki wzór. Ona się tak pięknie układa, że nie ma mowy o przytłoczeniu sylwetki. Możesz do tego nawet jeansy i trykot założyć [byle jednobarwne] i wygladasz jak królowa! 8)

Dokładnie tak, ona daje ogromne możliwości kombinacji :)
AYO pisze:Jak biuletyn południowy maleństwa? :wink:

Drapieżny świerszcz?
Zabawa w zagryzanie (co za cudowne określenie) trwa w najlepsze. Z Druidem zabawa jest zabawą i tylko.
Dżygit spróbował jednak z Ryszardą - owszem, była adrenalina, ale Ryśka po prostu zwiała.
Niestety próbuje tez bawić się w to z Zawieszką, tak musi brzmieć pomruk wściekłego lwa, czy raczej lwicy. Ale mały żyje, wszyscy żyją, co napawa optymizmem.

Mały niestety zmusza do porządku, co mnie martwi. No ale on z tego kiedyś wyrośnie :P Teraz jednak wszystkie duperelne drobiazgi trzeba chować, nic nie zostawiać na kuchennym blacie, bo wszystko jest zabawką, no wszystko, sprzątać więc muszę po sobie na bieżąco co okrutnie boli i uwiera moją naturę totalnego bałaganiarza :twisted:

casica

Post » Pt gru 06, 2013 12:39 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

casica pisze:Ta moja jest ogromna :) Mimo, że niska nie jestem (176 cm) to widać na zdjęciu, że w zasadzie "od stóp do głów" mnie ona przykrywa. Ale mogę ją sobie dowolnie udrapować, bardzo, bardzo się z niej cieszę. A wełna jest tak delikatna, że chusta złożona zupełnie, jest objętości pięści :)

O to to!
Koleżanka kiedys na spotkanie w takiej przyszła. To trzeba pomacać, żeby zrozumieć.

Chyba zacznę programowac Panią Starsza w kierunku prezentu na imieniny 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt gru 06, 2013 12:40 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

Śliczna chusta! Śliczna,że achjej! Obrazek

No i proszę, mały sobie wypracował ksywkę - Drapieżny Świerszcz. Bardzo piękna ksywka Obrazek
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pt gru 06, 2013 12:42 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

Programuj, a nawet indoktrynuj :)

Ona się będzie ładnie komponować z czernią, z czarnymi prostymi kieckami, z czarnymi dżinsami/spodniami i czarnymi bluzkami. Już się nie mogę doczekać pierwszego wyjścia :P

casica

Post » Pt gru 06, 2013 12:42 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

AYO pisze:Chyba zacznę programowac Panią Starsza w kierunku prezentu na imieniny

:-) Programuj, programuj.
Ja niestety już swoich zaprogramowałam na prezent gwiazdkowy więc... No, trudno :twisted:
casica pisze:Mały niestety zmusza do porządku,

Też przy Mru nieco sporządniałam

jozefina1970

Post » Pt gru 06, 2013 12:45 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

zabers pisze:Śliczna chusta! Śliczna,że achjej! Obrazek

No i proszę, mały sobie wypracował ksywkę - Drapieżny Świerszcz. Bardzo piękna ksywka Obrazek

Fajnie, że się podoba, a ja jestem z niej zadowolona, że achjej właśnie :)

Drapieżny świerszcz bardzo do niego pasuje, lata, broi i świerszczy.
Z radością dodam, że omijają mnie nocne próby odwagi ćwiczone na Justynie. U mnie twardo śpią znowu duże koty, a drapieżność świerszcza, nie przeszkadza mu jednak w realnej ocenie sytuacji i zagrożeń :)
Nocna drapieżność zawisaków albowiem mogłaby się okazać groźniejsza

casica

Post » Pt gru 06, 2013 13:01 Re: Moje koty XIV. I pierwsze wyjście smoka na pokoje

Czyli z przyczyn jakby niezależnych, świerszcz staje się synusiem Tatusia. :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]