oleska222 pisze:Spilett pisze:Ja Was kocham i czytam i odwiedzam, ale nie miałam nic do napisania o homeopatii
Wybaczone

Moderator: Estraven
oleska222 pisze:Spilett pisze:Ja Was kocham i czytam i odwiedzam, ale nie miałam nic do napisania o homeopatii
Wybaczone

Milena_MK pisze:No ja też się nie znam na homeopatii ani na wegetarianizmie (choć przez 2 lat nie jadłam mięsa), ale wątek podczytuję regularnie

Zdecydowanie pomaga zwalczyć samotność jak TZta długo w domu nie ma 
oleska222 pisze:Haha, dziewczyny, przecież ja żartowałam z tym niekochaniemJa tez nie mam czasu żeby wszystkie wątki regularnie odwiedzać i pisać
Ale dzięki za odzew, fajnie, że jest to forumZdecydowanie pomaga zwalczyć samotność jak TZta długo w domu nie ma

shira3 pisze:Forum kocha, forum radzi, forum nigdy cię nie zdradziJak w Seksmisji

ab. pisze:shira3 pisze:Forum kocha, forum radzi, forum nigdy cię nie zdradziJak w Seksmisji
![]()
![]()
![]()
Spilett pisze:ab. pisze:shira3 pisze:Forum kocha, forum radzi, forum nigdy cię nie zdradziJak w Seksmisji
![]()
![]()
![]()
Coś w tym jest

oleska222 pisze:A tak na poważnie to postanowiłam gówniarę w końcu oduczyć drapać nasze łóżko... Kupiłam jej dzisiaj drapak, taką tubę (olała go konkretnie), a brzegi łóżka okleiłam dwustronną taśmą. Efekt jest taki, że kot cały dzień niczego nie drapał, a ja przykleiłam się do łóżka już dwa razy
JoasiaS pisze:Olesko, napisałam pv z ceną wysyłki książek. Odbierz![]()
oleska222 pisze:[...]
Kasiu, ja najbardziej lubię: skwareczki sobie pani z pierożków odsunieZa tysięcznym razem to normalnie ma się ochotę odpowiedzieć: a w doope niech se pani tych skwareczków napcha! I wyjść bez płacenia... Chociaż i tak najlepiej wspominam jedną kolację w Budapeszcie gdzie jako danie wegetariańskie zaproponowano mi rybę i zupę na boczku
![]()
O uboju rytualnym coś sie tu mówiło ale raczej w kontekście Żydów którzy się oburzali, nie w kontekście dobra zwierząt. W Niemczech to jest dozwolone, są sklepy arabskie/tureckie z Halal na każdym rogu...A ludzie nawet nie wiedzą o co chodzi i jaka jest różnica
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości