NatjaSNB pisze:Aga, a Ty wiesz że w tym naprawdę coś jest? Imię Bazyl wymyśliłam ja, a zgadnij kto zaproponował Tosię...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:Aga, a Ty wiesz że w tym naprawdę coś jest? Imię Bazyl wymyśliłam ja, a zgadnij kto zaproponował Tosię...
ab. pisze:
A winą za jej zachowanie obarczam mojego męża to on wymyślił jej imię Szajka=Szajbka.
Może jakby nazywała się Sonata, Sara, Sewi, lub inne S... to byłaby spokojna i grzeczna
ab. pisze:NatjaSNB pisze:Aga, a Ty wiesz że w tym naprawdę coś jest? Imię Bazyl wymyśliłam ja, a zgadnij kto zaproponował Tosię...
TŻ
gpolomska pisze:Raczej nieale cwaniara z niej niezła
jak to kot: jak sobie zrobi plan, to go zrealizuje: powoli, cierpliwie, po kawałku, skutecznie!
Sarah DeMonique pisze:Szajka brzmi groźnie... Co najmniej jakbyśmy mówili o dziesięciu kotach, a to tylko taka jedna malizna...Spadochroniara
![]()
Co do imion... Gdyby nazwać kota Selene (księżyc) to świeciłby w nocy?
ab. pisze:Zabraliśmy ją jako pierwszą z miotu i okazało się, że nagle zapanował tam spokój, aż hodowczyni do nas zadzwoniła mówiąc, że teraz już wie kto był hersztem bandy.
elianka pisze:Boziu, jakie to było małe! Robi wrażenie, jakby ją podmuch wiatru miał przewrócić![]()
A teraz ją wywiało prze siatkę
Milena_MK pisze:no.. bo... to tak... samo wyszło... no nie złość się na nią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 176 gości