Moderator: Estraven

Salem 11 pisze:A ja miałam dziś rozmowę w spawie adopcji kota z jednej z naszych fundacji.Kocur jest fantastyczny.Wyszedł na schody przywitać się,jak się śmiałam, ze swoim przyszłym ludziem.Czekam teraz na decyzję.
Yoanne pisze:Dziękuję za wszystkie informacjeKicia znajomych jest jeszcze mała, ma ok 2 mies, wiec sterylka i tak dopiero na wiosnę. Ale zorientować się nie zawadzi.
Właśnie siedzimy z Bellą przy komputerze, wepchneła mi się na kolana i domaga się pieszczot:):) i mruczy...Jakoś nie mogę zasnąć, chyba to ten nadmiar wrażeń..
.Tino tęskni, p.Iza też, bo mimo wszystko człowiek się przywiązuje.Od początku wiadomo, że to tylko tymczas, ale jak nie pokochać takiego szkraba?
Dobre jedzenie, jak najmniej stresu i oszczędza się na wecie. Myślę, że Bella i z kotką i pieskami szybciutko się zaprzyjaźni.Jest bardzo ufna, chyba zapomniała już o przeżyciach z wczesnego kocięctwa.U p.Izy miała bardzo dobrze, bo spokój, głaski i kota, który się nią opiekował, a to zawsze dobrze wróży na przyszłość.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 18 gości