PERS wreszcie w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 08, 2013 15:21 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

No oczywiscie! Przeciez jak WIE, to nie moze sie nie podzielic wiedza i nie wspomoc biednych, nieoswieconych! :mrgreen:
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Nie gru 08, 2013 15:25 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

Weź Tabo wiedzącej prześlij link do wątku.........i powinno wystarczyć........:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie gru 08, 2013 15:26 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

Ja bym napisała tak:

W odpowiedzi na Pani dogłębną wiedzę : link do watku

A tak w ogóle to zobaczcie jak to jest : testy robi się kotom w hodowlach, o szczepieniu przeciwko białaczce wie pewnie też tylko krąg wtajemniczonych, umowa adopcyjna??, usg.......u znalezionego kota?!

NIEMOŻLIWE.
Czyli albo nie istniejemy.......albo hihi jesteśmy kosmitami:-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie gru 08, 2013 16:52 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

Neigh pisze:pytanie PO CO napisała?:-)
Żeby moje było najmojsze?:)

gdyby pani miała świadomość ILE rzeczy można wiedzieć nie bedąc "hodwcą".......ech

Pani pewnie przeczytała o umowie , PA , siatkach na oknach i nie wypuszczaniu kota...I dla TAKIEGO śmietnikowego osobnika ma TAK się starać?
A do tego to "chcecie się pozbyć problemu"- jaka Dobra Pani- widzi zuo!

Zupełnie jak ta pani (też DOBRA) , która zadzwoniła i mnie pouczyła ,że ślepe i bolesne oko Lalka MOŻNA BYŁO LECZYĆ a nie usuwać.
Kotkins niewątpliwie się nie zna...
Kota nie chciała jakby coś.
Chciała pouczyć.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie gru 08, 2013 21:41 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

Neigh pisze:
Anemon pisze:Ciii jadę za godzine do potencjalnego domu mojego tymczasa ( Tabo, dlatego nie wysłałam zdjęć ) ale ZABRANIAM się cieszyć.......

a ja już się zastanawiałam,czy nie pomyliłam przypadkiem jakiejś litery w podawanym adresie mailowym i miałam schizę,że Ty wysyłasz a nie dociera...
siedzę zatem cicho w siadzie płaskim i czekam na wieści :|

Pani Wszechwiedzącej wywaliłam laborat,bo nie zdzierżyłam-chyba zadziałało,bo więcej nie napisała,albo nadal uważa,że jestem niewyuczalną oszustką,z którą na dodatek nie warto więcej korespondować :twisted:
Nieważne,szkoda energii na takich.

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Nie gru 08, 2013 22:01 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

Ja bym pani odpisała bardziej dosadnie.
Mniej więcej tak:
"Droga Pani Joanno.
Po pierwsze, że jeśli ktoś jest kretynem i czegoś nie wie, to nie oznacza, że inni czegoś nie wiedzą i nie robią.
Po drugie, wie Pani, kretynów powinno się sterylizować, żeby się nie rozmnażali - świat wtedy staje się lepszy.
Pozdrawiam, imię."
I to wcale nie jest żart z mojej strony. By się baba oduczyła pisać do ludzi głupie maile i d... zawracać. Bo pewnie nie jesteś pierwsza ani ostatnia, do której napisała.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Nie gru 08, 2013 22:15 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

tabo10 pisze:
Neigh pisze:
Anemon pisze:Ciii jadę za godzine do potencjalnego domu mojego tymczasa ( Tabo, dlatego nie wysłałam zdjęć ) ale ZABRANIAM się cieszyć.......

yyyyyyyyy... ja sie nie podszywam, to Neigh napisala... :ryk:
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Pon gru 09, 2013 7:17 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

Z kotem tymczasowym wygląda obiecująco. Ale ucieszę sie pod koniec grudnia. Bo za duże mam doświadczenie, żeby tak od razu się cieszyć........tia........

Obrazek

Neigh

Post » Pt gru 13, 2013 2:48 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

w górę po DS :) :ok:

tabo10

Post » Sob gru 14, 2013 19:02 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

przedświątecznie po DS :ok:

tabo10

Post » Sob gru 21, 2013 19:41 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

przedświątecznie w górę!

tabo10

Post » Pon gru 23, 2013 9:14 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

tuż przed Wigilią przypomna się piękny kocurek, jutro będzie gadać ,pewnie że chce do Domku Stałego;

tabo10

Post » Czw gru 26, 2013 23:57 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

:s4: :s4: :s4: :s4: :s4: :s4:

tabo10

Post » Pt gru 27, 2013 15:04 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

Neigh jest obywatelem zachwycona.
Podobno on tańczy, śpiewa i recytuje, w dodatku wszystko na raz i jeszcze sam poezję układa.
Łapą wali, dynamit podkłada...ludzie to norrrrmalnie ślepe są ,że TAKIEGO KOTA nie widzą.
Zupełnie jak mój pers Lal bez oka, z którego dziś światłość wiekuista bije bo się otarł rano o bombkę z brokatem...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt gru 27, 2013 18:07 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

Sama prawda. Od dzis jest bowiem mieszkańcem mojego skromnego domostwa. Na okres dni 14 - tyleż trwa wyjazd zagramaniczny Fairey.

Teraz się śpieszę, ale opowiem:), bo jest o czym. ZARĄBISTY kot. A ja wiem, co mówię
Wielki się zrobił jak haban ( chaban?? ). Co to w sumie jest haban/chaban? Moja Babcia tak mawiala, ze spasione chodzą jak habany......

No w każdym razie wielki - siedział i się przez dobre 40 min wpatrywał w Dziecko Młodsze - celem najwyraźniej stwierdzenia, czy aby nie został porwany. Dane przemawiały za. Wepchnięto przemocą do pudła i wywieziono z domu w kierunku nieznanym.... Musiał sprawę przemyśleć.

Zaznajomił się już z moim Teosiem. Cóż spotkanie wypadło jak na persy przystało. Popatrzyły na siebie, jednemu się wstać i rozmyślań przerwać nie chciało, drugiemu się gdzieś spieszyło......

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]